Uyurgezerlik sonrası algının gitmesi

Bluepr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, geçen gün uyurgezerlik vakası geçirdim ve ertesi gün hasta oldum (hastalık uyurgezerlikten değil, terleyip soğukta kaldığım için üşüttüm). Bu vakadan sonra beynimde bir şey hissediyorum ve algılarımın yavaşlamış gibi geldiğini düşünüyorum. Bu olay psikolojik midir? Bu tür bir durumu yaşayan var mı? En azından fikrinizi belirtirseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun , algılarımın yavaşladığını hissediyorum.* kelimsesinden kastınız nedir tam olarak?

Hocam bende de var uyurgezerlik genellikle psikolojik sorunlardan dolayı ortaya çıkmakta olay tamamen psikolojik aklınızın çok dolu olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden algılarınızın yavaşladığını hissediyorsunuz bende de olmakta bu durum tamamen psikolojik size öyle gelmekte.

Doğum gününüz kutlu olsun. Hasta olunca genelde yavaşlıyorum ben, hem fiziksel hem de beynim yavaşlıyor, reflekslerim yavaşlıyor, düşünmem yavaşlıyor kısacası beyin hasarı almış gibi oluyorum. Hastalık geçince eski halime dönüyorum, bence sebebi hastalıktır.

Cok sağ olun.

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun , algılarımın yavaşladığını hissediyorum.* kelimsesinden kastınız nedir tam olarak?

Hocam hareketlerim yavasladi ve kendimi kotu hissediyorum biraz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…