Enes Kessler
Hectopat
- Katılım
- 11 Temmuz 2021
- Mesajlar
- 519
- Çözümler
- 3
Merhaba, 1-2 ay önce kardeşimden bana uyuz geçti ve kaşınmaktan ağlıyorum resmen. Uyuz için ne yapmam gerekir? Çünkü kullanmadığım hap ve krem kalmadı.
Vermedi hocam sadece hap.
Daha 18 yaşında değilim, 1 hafta sonra 18 gireceğim. Bakmazlar diye acile gitmedim.
Merhaba, 1-2 ay önce kardeşimden bana uyuz geçti ve kaşınmaktan ağlıyorum resmen. Uyuz için ne yapmam gerekir? Çünkü kullanmadığım hap ve krem kalmadı.
Biz ailecek çok çektik. Nereden baksan ilaçlar için 6 7 ay önceden 1 sene önceye kadar toplamında 30 40k para harcamışızdır. Validem en son doktora gittiğinde eczaneden bir karışım hazırladılar. Aile boyu 3 gün boyunca hiç banyo yapmadan her gün üst üste bütün vücuda afedersiniz apış arasına dahil sürdük. Çok kötüydü. Yattığın yer kokuyor. Üstün başın vıcık vıcık her yer berbat. Allah'a şükür atlattık ama giydiğimiz bütün eşyaları üzerimize örttüğümüz nevresim takımlarını nereye dokunduysak hepsini de çöpe attık veya yaktık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.