Uzak durulması gereken markalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar, burada uzak durulması gereken markaları sıralayacağım. Unuttuklarım olursa alta ekleyebilirsiniz.

Everest, Tigoes, Snopy, Rampage, Gamepower, Game booster, James Donkey, Motospeed, Frisby, Turbox, Trust, platoon, Izoly, Reeder, Redrock, Casper, Adata, Hi-Level, Vestel, General Mobile, gibi markalar. Ekleme yaparsanız sevinirim.
 
Son düzenleme:
Bu arada Tigoes marka bir mouse kullanıyorum. Zamanında 30TL'ye aldım, 1yıldır kullanıyorum. Kullanmadan kötülemek kolay tabii.
Benim 30TL'ye aldığım mouse neden 2. ayında switchleri yavaş yavaş bozulmaya başladı?
 
Yanlış anlaşılma olmasın kendi irademle General Mobile falan almadım tabii ki. Babam almış zamanında bana vermişti ondan dolayı kullandım. O kadar berbat bir marka ki adımla beraber anılmasını istemiyorum. Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi, şarjdayken şarjı bitiyor GM5 Plus'un. Berbat bir şey. Kapatıp açınca %100'den %25'e düşüyor vs...
 
Dark'in PSU'lu kasasini 2016'da 100TL'ye satin alip o gunden bugune kadar kullandim ve kardesimin bilgisayarinda kullanmaya devam ediyorum. 400W PSU'lari sertifikasi olmamasina ragmen hicbir sorun cikartmadi, ayni sekilde kasasindan da Yurtici Kargo kirip dokmeseydi memnun olurdum. Ekipman konusunda sorunlu olabilir fakat kasa ve PSU konusunda dusuk butcede kesinlikle tercih edilebilir.
Konunun hiçbir şekilde tartışılacak bir yanı olmadığını düşünüyorum ama bir örnek de ben vereyim. Bu PSU'yu SAMA üretiyor örneğin.

Buzdolabımız patladı, ben yangın tüpünü almaya gidiyorum neyse.
 
A4Tech'e kimse kötü diyemez. 1 yıldır klavyenin pilini değiştirmedim.
89189712eaafc0fba4266bec84e6d40429d12.jpg

Bende 11 yıldır kullanıyorum. Kötü diyenin ağzına bu klavye ile vururum (!).

Not: Bunun tuş yapısı değişikmiş, neyse işte siz anladınız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı