Uzak liseye gidilir mi?

ege.1245

Centipat
LGS puanım 420 yüdeliğim 9,03 istediğim lise nakipoğlu Anadolu lisesine girme ihtimalim %50 OBP ile gitmeyi düşünüyordum ancak Küçükçekmece'de sabahattin zaim Anadolu lisesi var. Büyük ihtimalle gidebilirim ancak konumu esenyurda uzak. Yani iki otobüsle gidiliyor uzaklığı 1 saat yaklaşık gitemeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bence değmez ama eğer çok istiyosanız Yurt'ta kalabilirsiniz eğer istemiyorsanız çok erken uyanmanız lazım bence değmez hocam.

5 kere okudum da ne dediğini anladım. Ben okula 1 saat servis ile gidiyorum sorun yok. Ama aktarmalı otobüs çok zor.

Her gün 1 saat otobüste kendini yormaktansa yakın bir okul seç.

Bir saat otobüs yorar ya bende büyük ihtimal 1 saatte gideceğim de metroyla ondan rahatım.

@ege.1245 Başakşehir tarafından Avcılar'a gidiyorum. Abi bu çile çekilmez. Hele servis de yoksa, uzak okula gitmeyin gitmeyin gitmeyin.

En iyi okul yakın okuldur. Halkalı aşırı ters kalıyor Esenyurta. Umarım Nakipoğlunu tutturursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…