Uzaktaki bilgisayardan nasıl oyun oynanır?

Xilvo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CASE: Phanteks P360X | CPU: Ryzen 7 3700x | GPU: Asus Dual 2060 6GB OC | MB: Asus Prime B450 M-K | PSU: FSP Hydro K 600 80+ Bronze | RAM: Corsair Vengeance LPX 16+8(24) GB 3200 MHz CL16 | SSD: XPG Spectrix S40G 500GB | CPU COOLER: COOLER MASTER HYPER 212 BLACK X DUO | CASE FANS: Arctic P12(3x), ThermalTake TT1225(2x)
Aratatilde kuzenlerime gideceğim ve kuzenimin bilgisayarı kötü. Benim bilgisayarıma kuzenimin bilgisayarından bağlanarak oyun oynayabilir miyim? Cloud Gaming tarzı. Windows 10 kullanıyorum.

Hocam o bıraz zor gıbı duruyor onun yerıne GeForce NOW'un ücretsiz veya butcenıze gore olan fıyatları secebılırsınız obur turlı tam verım alcagınızı zevk alabileceğınızı dusunmuyorum.

Aratatilde kuzenlerime gideceğim ve kuzenimin bilgisayarı kötü. Benim bilgisayarıma kuzenimin bilgisayarından bağlanarak oyun oynayabilir miyim? Cloud Gaming tarzı. Windows 10 kullanıyorum.

Kanka Steam'den bir oyunu oynayabilirsin aynı hesaba2 kişi giriyor diğerinin ekranına bağlanıp kendi oynayabiliyor.

Düzgün bir oyun deneyimi sağlamaz. İnternetin stabil 50 Mbps civarıysa GeForce NOW gibi bir servise yönelmek en mantıklısı.

Kanka Steam'den bir oyunu oynayabilirsin aynı hesaba2 kişi giriyor diğerinin ekranına bağlanıp kendi oynayabiliyor.

Bunu yapmak yerine direk Steam Link'i açıp bilgisayarı açık bırakabilir böylece istediği zaman bağlanır oynar aynı şekilde AMD Link ile de oynanabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…