Uzaktan bölüme yatay geçiş yapılabilir mi?

Adoness

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar konu biraz uzun olabilir kusura bakmayın şimdiden. Ben bu sene YKS sınavına girdim ve amacım uzaktan bölüm okumaktı fakat uzaktan bölümlerin sınavları kendi illerinde oluyordu yani her ilde sınav merkezlerinde olmuyordu. Açık öğretimdeki gibi o yüzden uzaktan bölüm yazmadım. İlk sıraya açık öğretim tarzı bir yeri yazdım sınavlarına her ilde olan sınav merkezlerinde giriliyordu ama puanım yetmedi ve gelmedi. Şu an yüz yüze olan bir üniversitedeyim farklı il olduğu için KYK da kalıyorum ve çok gereksiz tipler, ortamlar var. Hem aileme yük olmamak için hem de daha rahat olacağını düşündüğüm için yatay geçiş yapmayı düşünüyorum. Uzaktan bölüme yatay geçiş yapabilir miyim? Uzaktan bölüm dediğim açık öğretim tarzı olan zaten tek üniversite var ismini hatırlamıyorum. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.

Arkadaşlar cevap veren çıkmamış olay şu kadar basit, gelecek sene yani 2. sınıfın başında yatay geçiş ile açık öğretim üniversitesine geçebiliyormuşum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…