Uzaktan eğitim gelmeli midir?

@kanyewestlover911, virüsle yaşamaya alışmamız lazım. Okullar kapatılınca virüs tamamen bitiyor mu, hayır. Ama boş yere eğitim gidiyor.
Sizin kafa yapınızı anlayamıyorum. Tamamen bitmiyor ama önlem alınıyor en azından. Ayrıca boş yere eğitim gittiği falan yok. Evden de ders çalışılabiliyor.
 
Evde kendi disiplinini sağlayamayan insanlar için gelmemeli.
Bana göre gelmeli.
Bu hahaha atan arkadaş herhalde ya eğitimini bitirdi ya da virüsün ciddiyetini bilmiyor.
Ben de bitirdim zaten orası ayrı da.
Muhatap olmak istemediğim için etiketlemeyeceğim bile.

İnsanlara sallamanız komik.
 
Geçen sene derse girmeyenle girene ayni sözlü notu verildi e nerede benim hakkim her derse girdim ben adam hiçbir derse girmedi benimle ayni sözlü notu aldı. Nerede benim hakkim?
 
Normalde uzaktan eğitimi desteklemiyorum ama şuan ki Türkiye'de ki durumda bence gelmeli. Almanya'da öğrencilere sürekli PCR testi yapıyorlar, sınıflarda kişi sayısı düşük ve hijyen durumu çok iyi. Türkiye'de ise sınıflar 40 kişi, hijyen çok düşük çünkü bütçe yok ve test vs. pek verimli değil. Aşılanma da gençlerde düşük. Sınıfların karantinaya alınma durumu bile bir garip hale geldi. Kısacası şu durumda maalesef uzaktan eğitime geçilmeli.
 
Ben ve benim gibi üniversiteye giden gençlerin bir senesi zaten uzaktan eğitimle mahvoldu, hiçbir şey öğrenemeden bir sene bitti. Şimdi üniversiteye geldik; ya bütün dersleri yüz yüze yapsınlar ve yüz yüze olan derslerin hepsini bir iki güne sıkıştırsınlar ya da hepsini Online yapsınlar. Üniversitenin olduğu şehre geldikten sonra Online ders görmenin de anlamı yok... Yani anlayacağınız bu işin her iki ucu da tezekli değnek. Online olsa öğrenciler eğitimden kaybediyor, yüz yüze olsa sağlıktan öğrenciler de dahil bütün herkes kaybediyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı