Uzaktan eğitim gelmeli midir?

@kyoraku, uzaktan eğitim sağlanacaksa önce gerekli şartlar sağlanmalı. Birçok yerde internet yok, kaldı ki 2021 senesindeyiz.

Tabii öyle ama internetsiz herkese internet, cihazı olmayan herkese cihaz vermek 2021'de de olsak mümkün olmadı, olmayacak...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@kyoraku, o yüzden mümkün olduğunca yüz yüze eğitim devam etmeli. Kaldı ki şu senede bile hâlâ şu tarz haberler görmekteyiz:

 
Hocam boş yere kavga etmeyin bu sorun hibrit eğitim ile çözülür ancak matematik gibi önemli dersler yüz yüze müzik, beden, görsel gibi dersler Online bence akıllıca.
 
Gelmeli zaten tahtadan gösteriyorlar bunu da uzaktan eğitim de yapabilirler. Hem kendimizi ailemizi arkadaşlarımızı riske atmamış oluruz ya da eskiden biz uyguluyorduk sizde var mı bilmiyorum isteyen yüz yüzeye geliyordu isteyenler de Online, hoca ders açıyordu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@XEfe.Bey, dostum evet. Sağlığınız için endişelenebiliyor olabilirsiniz, bir şey diyemem. Ancak ortada giden bir eğitim var ve bunun telafisi olmayacak. O yüzden o eğitim devam etmeli, ben sana şöyle söyleyebilirim. Virüs var diye hayat durmuyor, yapacak bir şey yok.
 

Geri
Yukarı