Uzaktan eğitim gelmeli midir?

Ülkenin sağlık bakanı çıkmış Twitter'dan gençler virüsün çoğu şuan sizde, aman dikkat, aman aşı olun. Ulan aşı olmayana haftada 2 kere test yapılacak dediniz, hani nerde test? Kimsenin sosyal mesafeyi, maskeyi umursadığı yok. Şahsen benim sınıfımda olanların %75'i ortam yapmak için, okul ortamı için geliyor, dersler umurlarında değil. Gerçekten ders için okula giden insan sayısı da bir hayli fazla biliyorum ama bu kadar saçma bir sistemde kendimi ve ailemi riske atmam. Uzaktan eğitim gelmeli diye düşünüyorum. Adamların derdi bizim eğitim almamız değil, cebimizden bir şeyler harcamamız.
 
Hocam bence lise 11- 12 ve orta okul 7-8 ya da sadece 8 dışındaki bütün sınıflar kapatılmalı en azından diğer sınıflar daha az bulaştırır.
 
Gelmeli diyorum. Çünkü okuldaki virüsü evimize biz taşıyoruz. Annemiz babamız değil. Ama uzaktan eğitimden bir şey anlamıyoruz. Bu kesin ve net.
 
Ülkenin sağlık bakanı çıkmış Twitter'dan gençler virüsün çoğu şu an sizde, aman dikkat, aman aşı olun. Ulan aşı olmayana haftada 2 kere test yapılacak dediniz, hani nerede test? Kimsenin sosyal mesafeyi, maskeyi umursadığı yok. Şahsen benim sınıfımda olanların %75'i ortam yapmak için, okul ortamı için geliyor, dersler umurlarında değil. Gerçekten ders için okula giden insan sayısı da bir hayli fazla biliyorum ama bu kadar saçma bir sistemde kendimi ve ailemi riske atmam. Uzaktan eğitim gelmeli diye düşünüyorum. Adamların derdi bizim eğitim almamız değil, cebimizden bir şeyler harcamamız.

Katılıyorum sosyal mesafe falan hak getire öğle tenefüsü bir kantin açılıyor belki 100-200 kişi falan dip dibe daha maske takmayan öğrencileri saymıyorum yani bence 7-8 ve lise 11-12 dışında hepsi Online'a geçebilir yani lise olmasa da bence orta okullar sadece 8 ya da 7-8 dışında hepsi karantinaya alınabilir zaten LGS sadece 8. sınıf konularından.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı