Uzaktan eğitim için ucuz kulaklık ve kamera önerisi

Kulaklık olarak daha ucuz bir şey düşünüyorsanız bu da olabilir ancak ucuz modellerde genellikle mikrofon kullanılmıyor. Kamera olarak da fiyatlar çok ucuz değil. Yani bu nedenle arkadaşların dediklerini uygulamak çok daha mantıklı. Ben bu nedenle kulaklık önerisinde bulunacağım. Tabii daha ucuza kapatmak isterseniz kulakiçi de düşünebilirsiniz ancak uzun kullanımda pek iyi olacağını düşünmüyorum.
 
Tam bir bütçe belirleyemedim piyasayı hiç bilmiyorum çünkü. Ama ortalama 300 lira ile hem kamera hem kulaklık alabilirsem iyi olur :D.
DroidCam kullanın.
Bilgisayarı tablete bağlıyorsunuz ya internet ya kablo ile sonra gayet akıcı ve net çekilde görüntüyü alıyorsunuz Wi-Fi içinde biraz gecikme oluyor ama kablo cidden çok iyi.
Kamera olarak DroidCam kullanmanız daha iyi olacaktır. 100 TL'ye aldığınız kameradan bir şey beklemek zor.
Mikrofon için = WoMic
Kamera için = DroidCam
Usb kablo ile bağlarsanız şarj sorunu da olmaz.
Bence de WamCam'e para vermeyin, baya kalitesiz olacaktır. Arkadaşlarında dediği gibi DroidCam kullanabilirsiniz. 300TL ile de kendinize bluetooth bir kulaklık alabilirsiniz.
 
Mikrofonlu kulaklık arıyorsanız bunu alabilirsiniz bende var 3-4 saat kullanımda biraz yoruyor ama mikrofonu ve kulaklığı fiyatına göre çok iyi.
 
Kamera işini dediğiniz gibi halledeceğim. Önerilen kulaklıkları değerlendiriyorum.
Kablosuz:

Kablolu:
 
.
Buna da bakabilirsiniz ancak üstte attığım model dururken bunu almak biraz saçmalık olacaktır.
 

Geri
Yukarı