Uzaktan eğitimde beden dersi almak

Makaleler
11
Yer
Malatya
Tünaydın sosyal. Bildiğiniz gibi şu an uzaktan eğitim alıyoruz. Ama EBA üzerinden aldığımız dersler yetersiz kalabiliyor. Mesela matematik dersinde hoca soru çözerken tak diye yayının kapanması iyi bir şey değil. Okulumuz ise buna çözümü EBA dışında bize ders vermekte bulmuş. Buna diyecek söz yok çünkü bazı dersler için gerekli bu. (En azından fen lisesinde gerek oluyor.) tamam buraya kadar sıkıntı yok.

Sıkıntı gereksiz derslerin olmasında. Aşağıya ders programımızı koyuyorum.
Soruma gelirsek bugün beden dersim var. Şimdi ben beden dersinde ne yapacağım ? Aklıma sadece şu geliyor :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında mantıklı, sadece egzersizler vs. için, veya spor dallarını anlatmak, tarihlerini vs. konusunda güzel.

Son düzenleme:
Hmm güzelmiş. Beden dersi deyip geçmeyelim vücut için çok yararlı bir ders. Tabi beden dersi sadece futboll oynamaktan ibaret değilse.

Hmm güzelmiş. Beden dersi deyip geçmeyelim vücut için çok yararlı bir ders. Tabi beden dersi sadece futboll oynamaktan ibaret değilse.
Iyi güzel ama kaç kişinin evinde gerekli ekipmanlar var? Yapacağı en fazla ekipmansız egzersizler olacaktır. Onun için bu kadar süre harcamaya gerek var mı? Ayrıca futbol tarihi vs. anlatacaksa bilmiyorum.
Ben de 2 gün önce canlı ders olarak beden dersine girdim. Öğretmen sadece konuştu, sizde ne yapar bilmiyorum ama bizde sadece konuştu hoca.
Durum öyleyse Alt+Tab güzel bir seçenek gibi duruyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…