SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 24 Şubat 2021 #11 cengover_ekin dedi: Transistör için burada @SideWinder hocanın hazırladığı bir yazı vardı sanırım. Arayıp bulursanız inceleyin bir onu. Genişletmek için tıkla... Okuldan alamadığını ben veremem. Benimki sadece kısa bir açıklama konusu.
cengover_ekin dedi: Transistör için burada @SideWinder hocanın hazırladığı bir yazı vardı sanırım. Arayıp bulursanız inceleyin bir onu. Genişletmek için tıkla... Okuldan alamadığını ben veremem. Benimki sadece kısa bir açıklama konusu.
İnsan.exe Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 570 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Şubat 2021 #12 SideWinder dedi: Okuldan alamadığını ben veremem. Benimki sadece kısa bir açıklama konusu. Genişletmek için tıkla... Kısa bir açıklamayı okuya okuya daha anlamlı bir hale getirebilirim zaten hoca atölyelerde sürekli uğraşacağımız için az bir bilgin olsun yeter dedi.
SideWinder dedi: Okuldan alamadığını ben veremem. Benimki sadece kısa bir açıklama konusu. Genişletmek için tıkla... Kısa bir açıklamayı okuya okuya daha anlamlı bir hale getirebilirim zaten hoca atölyelerde sürekli uğraşacağımız için az bir bilgin olsun yeter dedi.