Uzaktan yaşadığım ilişkimi anlatıyorum

Sanal arkadaş olur ama sevgili işi öyle değil aga.

Abi sinavdan dolayi oldugunu sanmiyorum, oyle bir stres icerisinde olmadigini soylemisti cunku. Kaldi ki kiz 11. sinif zaten. Bilmiyorum, uzuldugum yer hani hic ayrilmayacagiz hep beraber olacagiz falan diyordu.

Hocam komple her şeyi okudum da sende Steam hesabının bilgilerini vermen dışında hata bulamadım.

Hepsini okudum 3 sezon dizi çıkar.

Hocam komple her şeyi okudum da sende Steam hesabının bilgilerini vermen dışında hata bulamadım.
Ya o da sirf mutlu olmasini istiyorum diye ya. Bir kac saat oldu vereli, daha sonra TikTok'da engelledigini gordum.

Vallahi paragraflara ayırırken okudum. Sonda Steam hesabı verirken kız çöp gibi davranmasına rağmen neden öyle bir şey yaptığınızı anlamadım. Şifreyi değiştirdiniz umarım?
Abi guard var zaten ahahashdh. Ya onun sebebi belki kotu hissediyordur hani mutlu olur falan diye verdim.

Vallahi paragraflara ayırırken okudum. Sonda Steam hesabı verirken kız çöp gibi davranmasına rağmen neden öyle bir şey yaptığınızı anlamadım. Şifreyi değiştirdiniz umarım?
Tesekkur ederim okudugunuz icin.

Yeni gördüm bence Steam hesabının şifresini değiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…