Uzaktan yaşadığım ilişkimi anlatıyorum

Ya o da sirf mutlu olmasini istiyorum diye ya. Birkaç saat oldu vereli, daha sonra TikTok'da engelledigini gordum.

Abi guard var zaten ahahashdh. Ya onun sebebi belki kotu hissediyordur hani mutlu olur falan diye verdim.

Siz yine de heabın şifresini deniştirin yoksa 1-2 ay sonra "eski sevgilim Steam hesabımı çaldı nasıl geri alırım"diye konu açmayın.

Hesabın şifresi deniştirdin değil mi?
Bir dakika degiseyim simdi. Zaten arkada Enter The Gungeon acik ashdajhsd.
Siz yine de heabın şifresini deniştirin yoksa 1-2 ay sonra "eski sevgilim Steam hesabımı çaldı nasıl geri alırım"diye konu açmayın.
Degisiyorum hocam.

Hepsini okudum 3 sezon dizi çıkar.
Netflix'e de bir sey satmak lazim harbiden...

Yeni gördüm bence Steam hesabının şifresini değiştir.
Degisiyorum hocam.

Bir dakika degiseyim simdi. Zaten arkada enter the gungeon acik ashdajhsd.

degisiyorum hocam.

Netflix'e de bir şey satmak lazim harbiden...

Degisiyorum hocam.

Yeni şifreyi kız istemeden vermeyin belki oyun için ister diye diyiyorum.

Hepsini okudum 3 sezon dizi çıkar.

Ne 3'ü 1 tanışmalrı desek 1 sevgili oluşları desek 1 sevgili oldukları dönem desek 1 de ayrılıkları ve bu konuyu açması desek en az 4(ben 7 beklerim)
Sezon dizi çıkar.

Benim anlamadığım gül gibi sevgili bulmuşsun niye ayrılıyorsun.
:/ Yapacak bir sey yok ya, vardir bir sebebi herhalde. Mutlu olacaksa ayrilsin sikayet edemem de yani her gecen gun baska bir platformda takipten cikarmak... idk cringe geldi, kotu de ayrilmadik cunku yani.

:/ Yapacak bir sey yok ya, vardir bir sebebi herhalde. Mutlu olacaksa ayrilsin sikayet edemem de yani her gecen gun baska bir platformda takipten cikarmak... idk cringe geldi, kotu de ayrilmadik cunku yani.
Tavsiyem o kızı tamamen unut her yerden sil sosyal medyadan carttan curttan. İllaki unutursun. Hatırlasan bile bulamayacaksın kızı çünkü unutmuş olacaksın. GTA V'deki Michael'ın dediği gibi: "You forgot thousand things every day."

Abi cok tesekkur ederim. Hepinize cok tesekkur ederim dostlar.
Sosyal medyada her yerden kaldirdim ki benden once o zaten kaldirmis bir kac plaformdan.
Ama artik uzerinde dusunmeme gerek kalmadi en azindan. Umarim kiz aradigini bulur artik baska diyebilecegim bir sey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…