C Curaloğlu Centipat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 32 14 Mart 2020 #1 Arkadaşlar uzatma kablosuna 1 uzatma kablosu daha eklersek sorun olur mu? Bilgisayarda bazen monitör dalgalanma yapıyor sizce bundan dolayı mı?
Arkadaşlar uzatma kablosuna 1 uzatma kablosu daha eklersek sorun olur mu? Bilgisayarda bazen monitör dalgalanma yapıyor sizce bundan dolayı mı?
Ahmet5550 Kilopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 783 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mart 2020 #2 Curaloğlu dedi: Arkadaşlar uzatma kablosuna 1 uzatma kablosu daha eklersek sorun olur mu? Bilgisayarda bazen monitör dalgalanma yapıyor sizce bundan dolayı mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı uzatma kablosu kullanmadan kullanmak tabii ki daha sağlıklıdır. Monitördeki dalgalanma ondan mıdır bilmem. Artı 0 Eksi
Curaloğlu dedi: Arkadaşlar uzatma kablosuna 1 uzatma kablosu daha eklersek sorun olur mu? Bilgisayarda bazen monitör dalgalanma yapıyor sizce bundan dolayı mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı uzatma kablosu kullanmadan kullanmak tabii ki daha sağlıklıdır. Monitördeki dalgalanma ondan mıdır bilmem.
Ömer Faruk Alkılıç Hectopat Katılım 10 Temmuz 2015 Mesajlar 122 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sistem Destek Uzmanı 14 Mart 2020 #3 Birkaç haftadır o şekilde kullanıyorum şu ana kadar sorun yaşamadım. Bence o dalgalanma prizden kaynaklı değil. Artı 0 Eksi
Birkaç haftadır o şekilde kullanıyorum şu ana kadar sorun yaşamadım. Bence o dalgalanma prizden kaynaklı değil.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.491 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 14 Mart 2020 #4 Elektrik ve prizden bahsediyorsan sorun olmaz. 4-5 taneyi uç uca taktığımı bilirim. Toplam güç uzatmada belirtileni geçmesin yeterli. Artı 0 Eksi
Elektrik ve prizden bahsediyorsan sorun olmaz. 4-5 taneyi uç uca taktığımı bilirim. Toplam güç uzatmada belirtileni geçmesin yeterli.