Uzay montaj nasıl yapılır?

Son konuma bakabilir misin? SSD'yi nasıl takacağım, mandal var.

SSD'yi girişe taktıktan sonra mandalla biraz sakince o konudaki arkadaşlarda yardımcı olabilir uğraşın hocam buradan net bir bilgi veremiyorum. Bir de şu an cevap yazarsanız bakmayabilirim.

SSD'yi girişe taktıktan sonra mandalla biraz sakince o konudaki arkadaşlarda yardımcı olabilir uğraşın hocam buradan net bir bilgi veremiyorum. Bir de şu an cevap yazarsanız bakmayabilirim.
Mandalla biraz sakincenin devamı ne

Hocam acelem vardı geldim şimdi, düzenlerken hızlı hızlı yazmışım mandalla biraz deneyin tutturmayı buradan net bir şey söyleyemiyorum zaten çok uğraştırmayacaktır.
Halletim güç kaynağı kablolarını takıyorum, şu bir çok pinli olanı takamadım hala, bastırıyorum olmuyor. Videodaki adam ekran kartından destek alarak yapın diyor yine olmuyor, zarar vercem diye tedirginim.

Halletim güç kaynağı kablolarını takıyorum, şu bir çok pinli olanı takamadım hala, bastırıyorum olmuyor. Videodaki adam ekran kartından destek alarak yapın diyor yine olmuyor, zarar vercem diye tedirginim.
Onu da halettim fakat dediğim gibi videoda ki adamın ssd ile benim ssd farklı, yani benim de güç kaynağından gelen kabloyu ssd ye takmam gerekir mi, gerekirse nasıl takacağım. Ve güç kaynağında ki çoğu kablo yedek mi

Onu da yaptım fakat audio, usb yerlerine güç kabloları bağlayacağım fakat o pinler 8 li hatta 1 tanesi boşluk gibi oluyor, güç kaynağında 8 li yok ama birleştirebilirim kabloları, boşluk yok ama hiç birinde içleri dolu, nasıl yapacağım, olduğu gibi mi?

Son düzenleme:

Fotoğraf atabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…