Uzay montaj sistem kapanıyor

Câveira

Centipat
Arkadaşlar kasam yok sadece çalışıyor mu diye merak ettim ve uzay montaj yaptım. Hangi pinlere dokununca çalışacağını biliyorum fakat anahtar veya çatal ile falan değdirince 1-1.5 saniye çalışıyor (yani fanlar dönüyor) ve kapanıyor sebebi nedir sizce?

(İşlemciye henüz termal macun sürmedim ve harddisk takmadım bunlardan dolayı olabilir mi? )

Çok farklı sebepler olabilir. Psu arızası , anakart kısa devre , işlemci arızası , yerine tam oturmayan kablo , ram vs. Ama önce sistemini tamamlayıp kontrol etsen daha sağlıklı olur.

Sistem özelliklerinizi de yazar mısınız? Belki PSU yeterli değildir. Termal macun ve HDD olmasa bile sisteme görüntü gelir.
P5GV-MX Anakart
İntel Pentium 4 İşlemci

Aslında dediğim gibi kısa devre yapınca 1-1,5 saniye çalışıp duruyor , metal bir cisimle 2 pine sürtünce devamlı çalışıyor fakat kıvılcım falan çıkmasın diye yapmıyorum artık.Sistemi de dizi ve film izlemek için kurdum.

Soğutucuyu tam takmamış olabilirim ve termal macunu sürmedim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı