Uzay sistem mantıklı mı?

SadRay

Femtopat
Öncelikle herkese merhaba. Uzun zamandır ( 2 hafta ) uzay montaj yapım videolarıdır, tasarımlarıdır, faydaları ve dezavantajlarıdır bayağı forum forum video video geziyorum. Bir kısım beğenirken bir kısım nefret ediyor ve ben de onun tam arasında kaldım. Sizce yapılsa performans açısından iyi olur mu? Tozlanma durumu nasıl olur? Vb. Deneyimlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Öncelikle herkese merhaba. Uzun zamandır ( 2 hafta ) uzay montaj yapım videolarıdır, tasarımlarıdır, faydaları ve dezavantajlarıdır bayağı forum forum video video geziyorum. Bir kısım beğenirken bir kısım nefret ediyor ve ben de onun tam arasında kaldım. Sizce yapılsa performans açısından iyi olur mu? Tozlanma durumu nasıl olur? Vb. Deneyimlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Çok toz yapar hocam. Kasaya bütçeniz varsa hiç maceraya gerek yok. Eğer kasaya bütçeniz yoksa yeni bir kasa için para bulana kadar yapılabilir.

Öncelikle herkese merhaba. Uzun zamandır ( 2 hafta ) uzay montaj yapım videolarıdır, tasarımlarıdır, faydaları ve dezavantajlarıdır bayağı forum forum video video geziyorum. Bir kısım beğenirken bir kısım nefret ediyor ve ben de onun tam arasında kaldım. Sizce yapılsa performans açısından iyi olur mu? Tozlanma durumu nasıl olur? Vb. deneyimlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Üzerine bir şey dökülme, düşme riski ve başkaları tarafından istenmeyen müdahaleler olabilir.

Bütçe kısıtlı ise uzay montajı mantıklı buluyorum fakat bütçe derdin yoksa bence kasa alman daha doğru olur.
Fazla toz yapacaktır kasaya göre ve statik elektrikten zarar görme ihtimalide var direkt anakartının kutusu varsa onun üstüne kurabilirsin daha güvenli olur.
Anakartını arada temizlemeyi unutma kısa devreye sebep olabilir fazla tozlar.
Dikkatli olacağından eminsen yapılabilir.

Uzay sistem kasa alana kadar idarelik bir işlem değilmi zaten? Kasa alma imkanı varken hayır ben uzay sistem takılacağım diyenler oldğunu bilmiyordum.

Benim fikrim uzay sistem sen sistemini kur aç kullan. İmkanın olduğunda en azından bi 1000₺ falan verip mesh kasa alırsan daha güzel olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı