Uzaylı istilasına uğramış gibi hikayeyi devam ettirelim

Ciri Riannon

Decapat
Katılım
27 Nisan 2021
Mesajlar
1.313
Çözümler
11
Arkadaşlar bu akşam gökyüzüne baktığımda, uçan ışıklı bir tabak gördüm. :D Hemen fotoğrafını çekip Sosyal'de konu açma gereği duydum, siz de gördünüz mü bunu?

1627712846699.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, ben de gördüm. Bir uzaylı çatıma indi galiba. Şimdi kontrol edeceğim, sağ kalırsam tekrar yazarım.
 
Bir tane adam gördüm, gözleri felan değişikti.

Beni işaret ediyordu, şuan kafamda kırmızı bir işaret var.
 
30 - 40 adam evime girdi iğrenç yüzleri vardı aileme saldırmaya kalktılar kürsüyü kaldırdım kafasına vurdum bir tarafdan girdi öbür tarafdan çıktı aradan 30 dk geçti polis geldi içeri girdi dizine kadar kan içinde kaldı bir tane adam tek ayaktaydı oda bir eliyle gözünü kapatıyordu polis silahını doğrulttu kaldır ellerini dedi uzaylıda kaldıramam kaldırirsam gözüm düşer anlayacağınız abiniz hepsini halletti dikkat edin saldırgan olabilirler.
 
Geçen uzaylıda AK-47 gördüm ama aslında Ruslar soğuk savaş döneminde uzaya 1000 tane AK-47 göndermiş ve bir not bırakmış. Uzaylılar da bunu görünce komünist olup dünyaya başka komünistleri bulmaya gelmişler fakat onlarca daha ırk gelmiş. Komünistlerin sadece Küba'da olduğunu öğrenince tüm gezegeni toplayıp Amerika'ya atak yapıyorlar.
 
Geçen gece televizyon izlerken birden kapı çaldı baktım delikten birde ne göreyim mavi renkli insanlar, boyları 2,50 m mavi renklilerdi görünce çok korktum ve polisi aradım ama polis bana inanmadı düş gördüğümü düşünüp benimle dalga geçti. Derdimi kime anlatsam inanmadı.
Çok korkuyorum. Yardım edin.
 

Geri
Yukarı