Uzaylılar gerçek mi?

Bence de uzaylılar gerçek olabilir ama bu görüntülerin uydurma olduğunu düşünüyorum. Hayır yani uzaylılar Dünya'ya gelip "Selamünaleyküm, bir poz verip gideceğiz." mi diyor? Havada görünüp kayboluyorlar. Çok da inanamıyorum.
Hocam konu dışı ama şu PP'yi değiştirin lütfen. :D Phase yapan Flash gibi çıkmış atam. Yüzü belirgin değil. :D
 
Arkadaşlar bir yanlışlık var UFO'ların Uzaylılar ile bir alakası yok. UFO: Undefinited Flying Object, yani Tanımlanamayan Uçan Cisimdir. Uzaylılar ile bir alakası yok. Ancak Uzaylı Araçları (ki varsa) UFO kategorisine girer.
Hocam zaten izinsiz uçuş olsaydı direkt vururlardı. Tanımlanamayan olduğu için sonuç ya uzaylılar oluyor ya Superman. Ancak çoğu insan bunu uzaylılara bağlıyor. Ben de sizin fikirlerinizi merak ettim. Yani UFO bahanesiyle uzaylılara bağladım. :D
 
Bu konularda tanrıdan bahsetmek sadece saçmalık.
Yok boşuna diğer gezegenler yaratılmadı diye bir şey yok.
Uygun şartlar sağlanırsa canlılar oluşur.
Açıkçası hiç polemiğe girmeyeceğim din konusunda ama henüz keşfettiğimiz gezegen sayısının bile tahmini rakamın milyonda birine denk geldiğini ve zaten keşfedilenlerin arasından bile bazılarının insan yaşamına uygun olduğunu hesaba katarsak olmama ihtimali olma ihtimalinin yüzde kaçı?
 
UFO açılım olarak zaten tanımlanamayan cisim anlamına geliyor. Yani uzaylılar ait bir cisim olduğu ne malum? Tanımlayamıyorlar. Geçmişte birkaç görüntü daha yine onaylanmış fakat birçok uzman o görüntülerin çekilmesinde kullanılan yöntemlerdeki optik sıkıntılardan ötürü böyle görüntülerin oluşmuş olduğu ihtimalini söylüyordu. Ülkeler de, az olan bilgim dahilinde, hava sahalarını ihlal eden cisimleri veyahut uçakları vesaire angajman kuralları adı altında vurma yetkisine sahip diye biliyorum. Yani bu cisim gerçekten optik bir hata veyahut farklı bir hata kaynaklı meydana gelmeden gözükse zannetmiyorum ki vurmadan veyahut net bir görüntü vesaire almadan bıraksınlar peşini. Uzaylılardan önce biz toplumca ve dünyaca "insan" olabilmeyi öğrenelim de farklı medeniyetler varsa da iletişime geçeriz belki.
 
Evren sonsuz bir boşluk bu boşlukta sadece biz yaşamıyoruz bence uzaylılar vardır aslında bizde uzaylı sayılırız yani şöyle düşünün örneğin Jupiter de yaşayan uzaylılar bizi de uzaylı olarak görüyorlardır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı