Uzaylılar gerçek mi?

Merhaba hocalarım. Haber dinliyorken uzaylılarla ilgili bir haber yayınlamışlar. UFO'nun görüntülerini yayınlamışlar ve PENTAGON onaylamış. Sizce uzaylılar gerçek mi? Bu konu hakkında düşünceleriniz nedir?

Açıkçası benim fikrim yalan olduğu. Ya ben merak ediyorum neden yabancı cisim diye vurmuyorlar? İzinsiz uçuş nedeniyle patlatın gitsin. Bunların gerçek olduğunu sanmıyorum. Senaristlere para çıkıyor işte. Para veriyorlar vurmayın bizi aksiyon yaratalım diye deseler anca öyle vurmazlar ki bence öyle. Daha insanlar birbirini bizim sınırımıza girdi diye vuruyorken böyle şeylerde videoya çekmelerinin gerçekliğinden şüphe ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben olduklarını ama insanlık kadar gelişmediklerini düşünüyorum.
 
İlk önce şunu söyleyeyim, UFO, uzaylı aracı demek değil. "Unidentified Flying Object" yani tanımlanamayan uçan cisim demek. Bu ABD'nin çok gizli bir projesi-o kadar gizli ki kendi farklı iç birimleri bile bilmiyor-veya farklı devletlerin de olabilir.

Dünya dışı yaşam var. Buna dair bir sürü açıklama var. Kamuoyuna açıklanmama sebebi yaşanacak karmaşa. Uzaylı denince yüzünüze gülen insanlara gerçek olduğuna dair kanıt gösterselen ne yaparlar?

Ölüm döşeğinde itiraflar dolu.

Ama eğer resmi cevabı soruyorsanız, yok.

Şahsen gayri resmi olarak yok diyen ya cahildir ya da kabul etmek istemiyordur.

Carl Sagan: Eğer tüm evrende yaşam sadece Dünya'da olsaydı, bu kocaman bir yer israfı olurdu.
 
Gerçek ise neden onca milyon yıldır bizi keşfedemediler? :D
Evren hayal edebileceğinizden çok daha büyük. Katrilyonlarca ışık yılı büyüklüğünde bir evrenden bahsediyoruz, hep genişliyor.

Hayvanat bahçesi teorisini de okumanızı tavsiye ederim.

Hocam Dünya dışı varlıkların olmadığını düşünen kişilere neden cahil damgası yapıştırıyorsunuz? Kanıtlanamayan bir konuda bunu söylemek ne kadar doğru?
Bilimden aşırı uzak bir düşünce olduğundan dolayı. Milyon tane ses kaydı, ölümden önce itiraflar, ABD başkan açıklamaları var. Mısır hiyeroglif detaylarından bahsetmiyorum bile...
 
Evren hayal edebileceğinizden çok daha büyük. Katrilyonlarca ışık yılı büyüklüğünde bir evrenden bahsediyoruz, hep genişliyor.

Hayvanat bahçesi teorisini de okumanızı tavsiye ederim.


Bilimden aşırı uzak bir düşünce olduğundan dolayı. Milyon tane ses kaydı, ölümden önce itşraflar, ABD başkan açıklamalar var.
Milyonca yıllar hiç az bir süre değil fakat.
 
Uzaylıların gerçek olma ihtimali gerçek olmama ihtimalinden çok daha yüksek. Evren aklımızın hayal edemeyeceği kadar büyük ve git gide genişleyen bir boşluk. Dünya ise o koskoca galaksiler, yıldızların arasında bir atom tanesi kadar küçük milyarlarca gezegenden bir tanesi. Uzaylı diyince aklımıza yeşil, gri gözleri kocaman olan uzun boylu varlıklar geliyor işte o biraz imkansız. Çünkü uzaylı diyince aklımıza gelen yine insansı bir varlık oluyor. Uzaylıların bir bakteri şeklinde olma ihtimali de var. Sonuçta bizim gezegenimizden değiller belki farklı bir gezegende bakteri şeklinde yaşıyorlar.
 
Gerçek ise neden onca milyon yıldır bizi keşfedemediler? :D
Hocam biz daha Mars'a doğru düzgün inemiyoruz, onların bizden farkı nedir? Bence bir de bu yönden düşünün. Zekaları bizle eşit de olabilir, hatta bizden düşük de olabilir. Ondan o yönden de düşünün.
Bilimden aşırı uzak bir düşünce olduğundan dolayı. Milyon tane ses kaydı, ölümden önce itiraflar, ABD başkan açıklamalar var. Mısır hiyeroglif detaylarından bahsetmiyorum bile...
Hocam peki ya onlar da kurguysa? Biraz dinozorlar yoktur diyen insanlara benzedim gibi de yalancı şahitlik bile bu devirde yapılabiliyorken bence kurgulanmış haberler ortaya çıkabilir.
 

Geri
Yukarı