Uzaylılar gerçek mi?

Bence gerçek. Çünkü milyarlarca başka gezegen var ve illaki bunlarda da bizim dülündüğümüz şekilde olmasalar bile yaşam formları vardır.
 
UFO = uzaylılar demek değil. UFO´nun anlamı tanımlamayan uçan cisim. Bir cismin tanımlanamaması uzaylılar olduğu anlamına gelmiyor. Dünya dışı yaşam gerçek olabilir ancak bunu kanıtlayacak düzeyde bir bilimsel delil henüz bulunabilmiş değil.
 
Merhaba hocalarım. Haber dinliyorken uzaylılarla ilgili bir haber yayınlamışlar. Ufo'nun görüntülerini yayınlamışlar ve pentagon onaylamış. Sizce uzaylılar gerçek mi? Bu konu hakkında düşünceleriniz nedir?

Açıkçası benim fikrim yalan olduğu. Ya ben merak ediyorum neden yabancı cisim diye vurmuyorlar? İzinsiz uçuş nedeniyle patlatın gitsin. Bunların gerçek olduğunu sanmıyorum. Senaristlere para çıkıyor işte. Para veriyorlar vurmayın bizi aksiyon yaratalım diye deseler anca öyle vurmazlar ki bence öyle. Daha insanlar birbirini bizim sınırımıza girdi diye vuruyorken böyle şeylerde videoya çekmelerinin gerçekliğinden şüphe ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bence uzaylılar var ben bu evrende yalnız olduğumuzu düşünmüyorum büyük ihtimal bizim gibi yaşam süren birileride vardır :) çünkü koskoca evren her şey olabilir bence varlar.
 
Bence asıl sorun bu koca evrende yalnız başımıza kalsak olurdu. Bence varlar ama bunu kanıtlayacak tek şey birkaç Ufo'nun fotoğrafının alınması.
 
1618469144922.png

Gerçek değil diyenler hala burda mı?

Şaka bir yana sanmıyorum. Uzaylılar gerçek olsaydı bilmem kaç milyon yıllık dünyaya önceden gelirlerdi herhalde. 2021'i bekleyecek halleri yok.
 
Uzaylı olarak, yani böyle yeşil, Hollywood'un bize gösterdiği şekilde düşünürsek hayır değildir. Ancak, bu uzaylı kavramından sıyrılıp "akıllı yaşam formu" olarak nitelendirirsek olabilir. Akıllı, bilinçli ve bizim gibi belirli bir mantık içerisinde hareket etmese de böcekler, hayvanlar gibi yaşam formları olabilir. UFO biraz işin bilim kurgu tarafı, hani dünyanın istila edilmesi vs. Ama bu film tarafı dışında olabilir. Tabi maalesef hiçbirimiz bunun var olup olmadığı görecek kadar yaşamayacağız.
 

Geri
Yukarı