Uzaylılar neden hala gelmediler?

  • Konuyu başlatan emr0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 195
  • Görüntüleme 10B
Black Knight Satellite bu cismin uzaylılar tarafından bırakıldığı iddia ediliyor ve bilim insanları bunun ne olduğunu hala anlamadılar.
Alakası bile yok. Uzaya o kadar astronot gönderdik sence o göktaşı bu kadar gizemli olsaydı ona gönderemez miydik? Gönderirdik. Boş bir kaya parçası ve sinyal gönderme olayı bambaşka. Bir astronot görev sırasında elindeki battaniyeyi tutamaz ve elinden kaçırır. O battaniye bir yerlere çarpınca ses sinyali yaratır ve dünyanın hassas aletleri bu sesi alır. Şansa da aynı yörünge de iken denk gelmişler. Zaten bilim adamlarının o dönem dediğine göre ses Black Kinght'e kıyasla daha uzaktan geliyordu. Çözüleli yıllar oldu. Az araştırın.
 
Uzaylılar var mıdır yok mudur konusu tartışılır. Milyarlarca galaksi sisteminin içindeki milyarlarca yıldız sistemlerinin tamamının boş olduğunu düşünmek zor. Böyle bir alan içinde gelişmiş yaşamın olduğu tek gezegen olma ihtimalimiz "matematiksel olarak" neredeyse mümkün değil. 400,000,000,000+ galaksi çarpı ortalama 100,000,000,000+ yıldız sistemi olan bir alanın içinde muhtemelen başkaları da vardır.

Yalnız 5000 yıl öncesinin teknolojisiyle bile yapılabilmiş yapılara bakıp "kesin uzaylılar" diyenleri ciddiye alıp uzun uzun diyaloğa girip cevap vermeye gerek yok. Uzayın sadece bizim gözlemleyebildiğimiz kısmının büyüklüğü için ışık hızı hiçbir şey değil, galaksi boyutlarında bile ışık hızı hiçbir şey değil. Solucan deliği gibi şeylerin tamamı bilim kurgudan ibaret, bununla ilgili bilimsel tek bir bulgu bile yok. Böyle bir durumda sadece en yakın yıldız sistemlerinde gelişmiş türler olmadığı sürece türlerin iletişime geçebilmesi neredeyse imkansız.
 
Son düzenleme:
Neden gelmediklerini veyahut olup olmadıklarını bilemiyorum ancak gelirseler onlara şu eseri tanıtmadan bırakmam:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uzaylıların Dünaya olan seyahetleri her 100 yıldan bir gerçekleşiyordu taa ki 1520-ye kadar. 1520-de dünyada çok ağır bir salgın vardı. Uzaylılarında Seyahati bu yüzden günümüze kadar iptal edildi.
1520 – Meksika Çiçeği Salgını
1620 – Yeni İngiltere enfeksionları salgını
1720 – Büyük Marseliya Salgını
1820 – Savannah sarıhumma Salgını
1920 – İspanyol gribi
2020 – Covid19
2020 - Kivu ebola salgını (2018-2020)
2020 - Kongo Demokratik Cumhuriyeti kızamık salgını (2019-2020)
2020 - Yeni Zelanda kızamık salgını (2019-2020)
2020 - dang humması salgını (2019-2020)
2020 - Kongo Demokratik Cumhuriyeti ebola salgını (2020)
2020 - Nijerya sarıhumma salgını (2020-günümüz)
2020 -Hindistan kara mantar salgını (2020-günümüz)

Ve günümüze kadar böğle devam etdi. Aslında 2020 de geleceklerdi ama bu kadar salgının sadece bir yılda olduğunu görünce yine uçuşlar iptal edildi. Uzaylılar bu salgınların tedavisin biliyorlardı ama dünyanın bu salgınlarla nasıl mücadele edeceğini, görmek ve bilgi toplamak için gelmediler. Nede olsa sağlık önemli onlarda 1520 den beri gelmediler. Ama bazen gezmek için gelenler oldu uzaktan ufoyla dünyayı canlı-canlı seyredip gitdiler. Kendi galaksiler arası ufosu olanlar birkaç kez dünyaya geldi ama onlarda ya görünmez, yada insanların görmediği kör noktalarda oldur. Hal hazırda dünyada olan insan nüfusunun %5, hayvanlar aleminin %10 -luk kısmının uzaylılar tarafından ajanlık için görevlendirildikleri farz ediliyor. Uzaylıların dünyaya sıradaki seferi 2120 yılında olacağı. Ve dünya nüfusunun %10 kadar uzaylının dünyaya akın edeceği öngörülüyor. Nede olsa 600 yıllık hasretden bahsediyoruz. Bu 600 yıl içerisinde kendi işini kuran uzaylılarda oldu birkaç galeksiler arası seyahet için ekonomik, rahat, güvenilir, konforlu, olan ufo modeli HYFG3E – 2222 modelini kiralayp, otopilot ile, biletlerin fiatını artdırarak seyahetler düzenlediler ve halende durmaksızın düzenliyorlar.

1970-80 yıllarında kendi işini kurmuş bir uzaylının dünyaya olan seyahetleri sırasında bir yolcu:
“Mama there's the world in my window “
“Anne Penceremde Dünya var”
 
Bence başka galakside yaşayan insanlar var. Yani uzaylı dediğimiz bence normal bir insan olabilir. Ne biz onları bilebiliriz ne de onlar bizi. Yani uzaylı deyince aklımıza hep değişik şekillerdeki yaratıklar gelmesin. Bence onlarda insanlar.
 
Uzaylılar daha mızrak yapmayı bilmiyor uzaya nasıl çıksın?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı