Uzaylıların var olduğuna gerçekten inanıyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İzlemeyen kişilerin izlemesini öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Eğer uzaylılar gerçekten UFO denilen aşırı teknolojik bir araç ile seyahat ediyor ise bizim teknolojilerimiz onlar için aşırı derecede geride olduğu için bizlere hala uğramamış olabilirler. Eğer uzaylı diye bir şey yok ise bomboş bir evrenin içinde tek yaşam bizim küçücük dünyamızdır, aşırı korkutucu değil mi?
 
Koskoca evren de insanların olduğunu düşünmüyorum, Ve inanıyorum olduklarına.
 
Bence yoklar. Asla net bir şekilde kanıtlayamadılar. O videolara inananları da ne bileyim.
 
Yaratmak " yoktan var etmek" yani insanların kendinin icat ettiği kendinin yarratığı şeyler mesela robotlar.
Dostum yaratmak kelimesi ile anlatılan aslında imâl etmek yâni var olan bazı hammaddeler ile yeni bir ürün ortaya çıkarmak işinden farklıdır. Buna göre insanlar endüstriyel bir ürün tasarlayıp onu imâl ederler veya yaparlar, ama buna yaratırlar denilemez. Bunun sebebi gerçek anlamda yaratmak fiilinin sadece Yaratıcı olan Allah'ın bir işi olmasıdır. Yaratmak fiili sadece Allah'a aittir ve imâl etmek fiilinden farklı olarak süreklilik taşır yâni yapılıp bitmiş bir işi belirtmez, hâlâ devam eden bir işi belirtir.

İçinde bulunduğumuz Evren'de 3 uzay boyutu ve 1 zaman boyutu içinde var olan bütün madde veya enerji formundaki varlıkların bu varlığının hiç bozulmadan, dağılmadan var olmasını sağlamak denilen eş zamanlı astronomik işin adıdır yaratmak! Yâni bazılarının Tanrı dediği ve kendi adının Allah olduğunu açıklamış olan Yaratıcının gerçekleştirdiği yaratma fiili ile Evren ve içindeki, içeriğindeki sayısız varlık ayakta durmakta yâni var olmaktadır. Yaratmak kelimesi ile anlatılan bu olmalıdır ve insanların gerçekleştirdiği imâl etmek, ürün ortaya koymak gibi fiillerden kesinlikle farklı olduğunu umarım anlamışsınızdır.

@tahaklkt, @Akali Ablanız tarafından verilen cevaba neden 🤣 ifadesi bıraktığınızı anlayamadım. Söyleyin, gülecek birşey varsa biz de gülelim. Çünkü öyle birşey ben göremedim. Lütfen bizi aydınlatın. Eğer içinde bir gram mizah veya espri olmayan bu cevaba da aynı şekilde ifade bırakırsanız raporlanacağınızdan şüpheniz olmasın. Eğer cevabı beğenmiyorsanız beğenmediğinizi doğru ifade ile belirtin.
 
Son düzenleme:
Uzaylıların var olduğuna inanan var mı? Ben şahsen inanmıyorum. Benim fikrimce hepsi insanların gözünü korkutmak için uydurulan palavra ve filmlerde kullanılan senaryo.

İnsanları korkutmak amaçlı. Sadece bu Amerikalı abiler mi görüyor uzaylıları anlamadım ki? :D
 
Uzaylıları gördüğünü veya olmadığını söyleyenler bir yana. Evren bu kadar büyükken, daha sonuna bile ulaşılamamışken dünyamızdaki canlılardan farklı canlıların olmadığına dair bir kanıt yok. Yani evet.
 
Koskoca ucu bucağı gözükmeyen evrende sadece bizim yaşadığımızı düşünmek daha zor inanılası bir şey bence.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı