Uzulmek nedir?

luckluckii

Hectopat
Katılım
5 Nisan 2020
Mesajlar
923
Çözümler
4
Su oyunu alacagim vakit 15 euro 120-125 TL ediyordu. Dedim indirimi bekleyim 20 Euro'ya almayayim dedim. Simdi indirimli hali 143 TL olmus. Yazik bize. Isin daha rezil kısmı PSSTORE'da indirime bile girmedi.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı90.PNG
    Ekran Alıntısı90.PNG
    65,3 KB · Görüntüleme: 67
  • a52018c9-d6b0-4b7d-86f9-19b5e5016a75.jpg
    a52018c9-d6b0-4b7d-86f9-19b5e5016a75.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu açarken cidden kötü bir durum okumayı bekliyordum.

En büyük derdin bu olsun. Çok da takmanı gerektirecek bir sorun yok. :)
Kuzenim 1 haftada anne, baba, annane ve dedesini kaybetti. Herhal de daha ne kotu olabilir diye dusunemiyor insan. Ben sadece bunu paylasmak istedim. Sanirsam hata yaptim.
 
Kuzenim 1 haftada anne, baba, anneanne ve dedesini kaybetti. Herhalde daha kötü ne olabilir diye düşünemiyor insan. Ben sadece bunu paylaşmak istedim. Sanırsam hata yaptım.
Estağfurullah, tabii ki paylaşabilirsin. Sorun etmene ve üzülüp alınmana gerek yok. :)

Hata yapmadın, sadece kafana takmanı gerektirecek büyük bir sorunmuş gibi değerlendirmene gerek yoktu bu durumu. En nihayetinde üç günlük dünyada eften püften, basit bir mesele için kendini yıpratmış oluyorsun; bundan dolayı da zararına olmaması adına canını sıkmaman, üzülmemen ve takıntı haline getirmemen gerektiğini söylemek istedim zira bu gidişatını göz önünde bulundurduğumuzda, alnın erkenden kırışmaya başlayacakmış gibi duruyor. 😅

Öte yandan takıntı yaptığın konunun da aslında ne denli önemsiz olduğunu -kuzeninin yaşadığı olayları göz önünde bulundurarak- anlamışsın gördüğüm kadarıyla.

Özeleştiri iyi bir yetidir ve herkes de kendisine bunu yaparak hatalarını ayrıştırıp bir daha yapmamak üzere kesip atamaz. Olgunlaşmaya bak ve iyi bir bilinci yol haritası bil bu tip konularda. Doğru anladığın üzere yakındığın, üzüldüğün bir olayın; kafanı çevreye birkaç saniyeliğine dahi olsa doğrultmak adına çevirdiğinde ve başka perspektiflere yönelerek mevcut mağduriyetini, üzüntünü objektif bir şekilde tartmaya çalıştığında; aslında ne kadar basit, üzerinde durulmasına gerek bile duyulmayan bir neden olduğunu anlıyorsun.

İyi günler. :)
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı