Uzun boylu olmak dezavantajlı mı?

Noksiad

Femtopat
Daha fazla  
Neredeyse boyum 2 metre, 16 yaşında biri için dezavantajlı mı? Genel olarak fikirlerinizi alayım.

Avantajları: 16 yaşındaki ergen kızlar sizin için deli olurlar, her yere uzanabilirsiniz.

Dezavantajları: Uçaklarda diz mesafelerinde sorun yaşarsın arabada yatamazsın vs.

Hiç kimse ile arkadaş değilim maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asıl dezavantajlı olan şey bence insanların kendisini hiçbir şey bulamazsa bile sayısal niceliklere sığdırması,boy,kilo,IQ gibi şeylere kendimizi sığdırıp sınırlıyoruz aslında.Hiç kimse doğarken milletini,kilosunu,zekasını,boyunu seçemiyor,insanların elinde olmadan kazandığı bu özelliklerine göre ayıran insanlara ben de sinirleniyorum.Sizin için en fazla olabilecek dezavantaj bulunduğunuz konuma göre değişebilir.İyi olabilecek şey Twitter'da" erkek dediğin" diye tweetler atan şımarık kızlar tarafından ideal erkek statüsüne kişiliğiniz umursanmadan çıkabilecek olmanız.Ufak tefek olumsuzluklara takılmaya gerek yok kendimizle barışık olmak en iyisi.

16 Yaşındayım. 179 boyundayım. Benden uzun olanlar ya senin gibi çok uzun, kısalar da çok kısa. Bence asıl dez avantaj bu. Ha şunu ifade edeyim. Biz doğarken seçemiyoruz bunları. Ne övünmek , ne de sövmek lazım. Avantajı da var, dez avantajı da. İnstagramın var mı reis basketçiysen filan muhabbet ederiz istersen.

Neredeyse boyum 2 metre, 16 yaşında biri için dezavantajlı mı? Genel olarak fikirlerinizi alayım.
Tabi ki dezavantajları var. Avantajlı yönlerini düşünerek ve kullanarak mutlu olmalısın.

21 yaşındayım, 188 boyum var. Ben boyumdan gayet memnunum ama sen biraz fazla uzunsun. Eğer daha da uzarsan dezavantaj olur, ama hiç uzamazsan çok dezavantajını görmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…