Hocam ben daha macunda değiştirmedim.5 yıllık Dell laptopumun maşallahı var, bir kere bile temizlemedim.
Bu denli yüksek bütçede 1 milyar az vermek için monster alınmaz.Monster olunca uzun ömürlü olmuyor mu?
Hocam satıcı Happy Ranger, Amazon değil. Birisi Amazon satmayınca her zaman ek ücret çıkabilir demişti.Amazon.com: Newest Asus ROG GA502 Zephyrus G 15.6" FHD IPS 240Hz Premium Gaming Laptop, AMD 4th Gen Ryzen 7 4800HS Upto 4.2GHz, 16GB RAM, 512GB PCIe SSD, Backlit Keyboard, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, Windows 10: Computers & Accessories
Amazon.com: Newest Asus ROG GA502 Zephyrus G 15.6" FHD IPS 240Hz Premium Gaming Laptop, AMD 4th Gen Ryzen 7 4800HS Upto 4.2GHz, 16GB RAM, 512GB PCIe SSD, Backlit Keyboard, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, Windows 10: Computers & Accessorieswww.amazon.com
monster iç donanıma önem verip malzemeden kısan bir firma bende uzun ömürlü olmadığını düşünüyorum açıkçası.Monster olunca uzun ömürlü olmuyor mu?
Aynısı 19.7 içinde dendi bu forumda. Sonra ne hikmetse herkes önerir oldu.Bu denli yüksek bütçede 1 milyar az vermek için monster alınmaz.
Hayır.Monster olunca uzun ömürlü olmuyor mu?