Uzun ömürlü Gaming laptop tavsiyesi

Bütçe
12500
Msi GL65 10SFK-062 modelini kullanıyorum bu cihazı önerebilirdim fakat şöyle sıkıntılar mevcut; cihazı son zamanlarda alan kişilere 10SFKV-062 olan modeli gelmiş cihazı alan arkadaşa da bu model geldi onda birkaç donanımsal sıkıntılar var, işlemci gereğinden düşük frekans (1.60 ghz) da çalışıyor.Ben de aynı durumdayken işlemci 4.47 ghz'de çalışıyor.Dragon Center'dan uygulamaların hiçbiri güncellenmedi hepsini tek tek elle yaptık.Ekran driverini yükledikten sonra ekran piksel piksel kaldı düzelmiyor.Steelseries klavyeyi hiçbir şekilde görmüyor rgbler çalışmıyor.Fan sesi gereğinden fazla sesli çalışıyor.Cihazlarımızın ses kartı driverları birbirinden farklı.
Allah razı olsun hocam. Bende diyorum bugün hayallerim az yıkılmıştı, bir şeyler eksik diye.
Hocam lütfen üzerinize alınmayın.
 
Ben de hocam üstteki mesajımı okuyabilirsiniz.
Allah razı olsun hocam. Bende diyorum bugün hayallerim az yıkılmıştı, bir şeyler eksik diye.
Hocam lütfen üzerinize alınmayın.
Evet hocam ben de çok şaşırdım 10sfk-062 diye sipariş veriyorsun 10sfkV-062 olan model geliyor şimdilik sadece ses kartının farklı olduğunu fark ettik.
 
Haklısınız marka değil model bazlı bakmak lazım, ancak v20.3 iyi bir model değil. Kalite olarak kötü, bunu ben demiyorum sahipleride belirtiyor. İmzamdaki rehberimden model bazlı analizimi okuyabilirsiniz. İyi sosyaller.

Acaba siz kendi laptopunuzu kaç TL'ye aldınız, stoklara ne zaman gelir, memnun musunuz?
 
Acaba siz kendi laptopunuzu kaç TL'ye aldınız, stoklara ne zaman gelir, memnun musunuz?

Mart başında gelecek demişti MSI Türkiye, hala hiçbir hareket yok. 11800TL'ye aldım, o fiyata hala daha 17 inç 144Hz FreeSync, 8 çekirdek işlemcili, kaliteli bir laptop bulmak zor çok iyi bir fiyata almış oldum. Bundan dolayı çok ama çok memnunum, eğer 13 bin bandında almış olsaydım acaba v19.7 alsa mıydım diye ikilem yaşardım muhtemelen(yine tercihim MSI olurdu orası ayrı konu). Şu anlık yaşadığım problemler genellikle driver veyahut Dragon Center ile alakalı. Bunlarda yarım saat 1 saat uğraşınca düzelen şeyler.
 
Mart başında gelecek demişti MSI Türkiye, hala hiçbir hareket yok. 11800TL'ye aldım, o fiyata hala daha 17 inç 144Hz FreeSync, 8 çekirdek işlemcili, kaliteli bir laptop bulmak zor çok iyi bir fiyata almış oldum. Bundan dolayı çok ama çok memnunum, eğer 13 bin bandında almış olsaydım acaba v19.7 alsa mıydım diye ikilem yaşardım muhtemelen(yine tercihim MSI olurdu orası ayrı konu). Şu anlık yaşadığım problemler genellikle driver veyahut Dragon Center ile alakalı. Bunlarda nasılsın yarım saat 1 saat uğraşınca düzelen şeyler.

Teşekkürler.
 
Türkiye içi istiyorsan Sahibinden'den GL65 Leopard sfk-062 al. Gamegaraj'ın laptopunun aynısı, üstüne logo basmışlar sadece. En azından 1 sene MSI garantin oluyor. Yanına Türkiye güç kablosu alacaksın 5-10 liraya, tamamen aynı oluyor.
 
Hocam ben bir PC öneremeyeceğim, arkadaşlar yeterli tavsiyeyi vermiş zaten, ancak iş bilgisayar da bitmiyor, iş sizde bitiyor biraz da. Babamın 2009'dan beri sahip olduğu bilgisayarı geçtiğimiz son bir yıl içerisinde ölmeye başladı. Elbette aygıt antikalaşmak anlamında eskimedi, oyunlar ve çıkan yeni uygulamalar onu eski gösterdi. Yoksa hatırlıyorum cihaz iki üç sene önce hala döneminde orta sınıf sayılacak bir PC kadar iyi çalışıyordu.
Her yıl düzenli olarak temizliğe götürür, bakımını yaptırır, eskiyen parçalarını yenilerseniz bilgisayar uzun zamanlar sizinle kalır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı