Uzun ömürlü klavye önerisi

Kağan Can Şit

Decapat
Katılım
11 Mart 2021
Mesajlar
120
Çözümler
3
Yer
Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar.

Bir klavye arayışı içerisindeyim fakat bu konuda çok fazla bilgi sahibim değilim. Fiyatlar ise bir hayli yüksek. Almışken uzun süreli kullanabileceğim. Paramın karşılığını alabileceğim bir ürün istiyorum. Yardımcı olabilirseniz, çok sevinirim.

Kesin olsun dediklerim:
- Bilek destekli. (Uzun süre yazı ve proje yazıyorum. Oyun takıntım yok.)
- Uzun süre kullanıma uygun. (Uzun ömürlü)
- Harf silinme problemi az olan.

Olsa iyi olur dediklerim:
- Tek Renk Işıklandırma olsa bile olur. (Gece kullanım için.)
- Müzik kontrolleri olursa çok iyi olur. Fakat şart değil.

Bunların yanı sıra mekanik olması şart değil. Sadece bu özellikleri kabaca barındırsa yeterli benim için. Fiyat olarak düşük orta seviye dediğimiz önerilerinizi almak isterim. Max: 500 civarı olursa çok sevinirim. Tekrardan yardımınız için teşekkür ederim.
 



 
Üstünde bile tepinebilirsin. Yazıları da 3-4 yıl cs oynasan götürür. Linki öylesine attım.
Aslında temel olarak haklısınız. Belirtmeyi unutmuşum. Okula vb. taşımak istiyorum. Ağırlık ve yer olarak sıkıntı olur bu tip bir klavye. Hocam şu tasarım tipinde bir düşüncem var. Sade,öz. Uzun ömürlü olur gibi de geliyor. Örnek olması açısında linki bırakıyorum.


Daha uygun fiyatlı ve bilek tasarımı bu tip olan klavye olabilir. Aynı fiyata ek olarak RGB tek renk bulunabilir. Yani bu tip bir tasarım iyi olacaktır diye düşünüyorum. Fakat önerilere de açığım. Everest, Inca vb. markalar hiç güven vermiyor. Araştırdığımızda da belli zaten. Daha çok Logitech gibi marka olsun. Bir kere alıyım, tam gitsin istiyorum.



@EnderTR52 Teşekkürler hocam, inceleyeceğim. Şu ürün hakkında yorumunuz nedir? Öğrenmek isterim.
 
Son düzenleme:
Aslında temel olarak haklısınız. Belirtmeyi unutmuşum. Okula vb. taşımak istiyorum. Ağırlık ve yer olarak sıkıntı olur bu tip bir klavye. Hocam şu tasarım tipinde bir düşüncem var. Sade, öz. Uzun ömürlü olur gibi de geliyor. Örnek olması açısında linki bırakıyorum.


Daha uygun fiyatlı ve bilek tasarımı bu tip olan klavye olabilir. Aynı fiyata ek olarak RGB tek renk bulunabilir. Yani bu tip bir tasarım iyi olacaktır diye düşünüyorum. Fakat önerilere de açığım. Everest, Inca vb. markalar hiç güven vermiyor. Araştırdığımızda da belli zaten. Daha çok Logitech gibi marka olsun. Bir kere alayım, tam gitsin istiyorum.

@EnderTR52 teşekkürler hocam, inceleyeceğim. Şu ürün hakkında yorumunuz nedir? Öğrenmek isterim.

Hocam sadece siyah klavye yazmışlar hiç bilgi yok bence almayın ne çıkacağı belli olmaz.
Logitech istiyorsanız bu var hocam.

 

Geri
Yukarı