Uzun özet çıkaran yapay zeka önerisi

Hera092

Decapat
Daha fazla  
İlber Ortaylı'nın Osmanlı'yı yeniden keşfetmek adlı eserinin 25 sayfalık bir özetini çıkarmam lazım fakat chat GPT vs bu kadar uzun özet yazamıyor. 25 sayfalık özeti yazmam için yapay zeka önerebilir misiniz?

İlber Ortaylı'nın Osmanlı'yı yeniden keşfetmek adlı eserinin 25 sayfalık bir özetini çıkarmam lazım fakat chat GPT vs bu kadar uzun özet yazamıyor. 25 sayfalık özeti yazmam için yapay zeka önerebilir misiniz?
Düzgün prompt verebilirseniz aslında her yapay zeka bunu yapabilir.
Mesela örnek: İlber Ortay'nın Osmanlı'yı yeniden keşfetmek adlı eserinden minimum 25 sayfalık özet oluştur.

Son düzenleme:
Kitabın PDF halini atıp bu kitabın 25 A4 sayfası uzunluğunda bir özetini yazabilir misin diyorum çıkardığı özet en fazla 3-4 sayfa oluyor.
Deepseek derin düşünce modunda biraz daha ayrıntı vererek denersen 25 değil 250 sayfalık yazabilir. Ama beklemesi çok sıkıcı.

Grok kullanabilirsin ya da Gemini Advanced kullanabilirsin (Gemini Advanced 1500 sayfalık PDF'leri okuyabiliyor)

Ben lisede adalet okuyorum hocam işin garip tarafı o hoca bana özel dersden kalmam için verdi :D

Benim çocuk tarih 3. Sınıf, onlarda anca bu tür seyler isteniyor.
Senin hoca lisede, tarih branş kompozisyon istemesi garip.
Adalet bölüm + lise.🙄😁
Senin hoca, sana biraz kasıt yapar gibi😁
Neyse kolay gelsin👍

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı