Uzun saçlar nasıl sabit tutulur?

Daha fazla  
Saçlarım uzun ve ortadan ayırıp arkaya doğru tarıyorum. Islatıp şekil verdikten sonra fön çekiyorum ancak saç sabit durmuyor, hemen bozuluyor. Gün boyu öyle kalabilmesi için ne yapmalıyım? Önerdiğiniz bir ürün var mı? Şimdiden teşekkürler.

Toz wax vardı hocam hem şekli bozmuyordu hem de jöleli ve spreyli gibi durmuyordu.

Toz wax vardı hocam hem şekli bozmuyordu hem de jöleli ve spreyli gibi durmuyordu.
hocam saçları arkaya doğru attığımdan dolayı emin olamadım toz waxı nasıl kullanacağım konusunda.

Hocam toz wax işimi görürse onu kullanırım ancak bu dediğiniz ürünü ıslak saçıma sürüp şekil mi vericem?

Hocam saçları arkaya doğru attığımdan dolayı emin olamadım toz waxı nasıl kullanacağım konusunda.

Hocam toz wax işimi görürse onu kullanırım ancak bu dediğiniz ürünü ıslak saçıma sürüp şekil mi vereceğim?

Ayn ıslak saçına sürüp şekil vereceksin sonra fön makinesi tutabilirsin ama Vigo varsa Vigo ile kurut saçını kabarmasın bir müddet sonra saçını tutuyor dağılmıyor ve ıslak bir görüntüsü oluyor YouTube'da vardır videoları ona da bakabilirsin.

Hocam saçları arkaya doğru attığımdan dolayı emin olamadım toz waxı nasıl kullanacağım konusunda.

Hocam toz wax işimi görürse onu kullanırım ancak bu dediğiniz ürünü ıslak saçıma sürüp şekil mi vereceğim?

Hocam uzun saça toz wax kullanılmaz nereden geliyor bu bilgiler anlamıyorum, toz wax messy fringe tipi modellerde kullanılır uzun saçta değil, uzun saç için pomade veya hair clay öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı