Hocam kısa bilgilerle anlatacağım;
The Last of Us; kızımızla yaşarken dünyayı zombi tarzı yaratıklar basıyor ve kızımızla kurtulmaya çalışıyoruz.
Detroit; robotlar dünyada yeni yeni var olmaya başlamış ve bizde 3 robotun gözünden dünyada robotlara yapılanlara karşı koymaya çalışıyoruz seçmeli bir oyundur ve fav.
The Wolf Among Us; aynı şekilde seçmeli bir oyundur ve dünya ya gelen hayvanlar olarak dünyada yaşmaya çalışıyoruz insan kılığında biz oranın şerifiyiz ve olan biteni anlayıp çözmeye çalışıyoruz bu da çok iyi bir oyun.
The Walking Dead: The Telltale Definitive series; The Walking Dead izlemesen bile duymuşsundur dünyayı zombiler basıyor ve yaşaman lazım seçmeli bir oyundur.
Road 96; kapitalist bir ülkeden kaçmaya çalışan gençlerin hayatlarındaki seçimlere karar veriyorsun.
As dusk falls; hikayesini tam hatırlamıyorum ama seçmeli ve güzel bir oyun road ın yapımcılarından diye biliyorum.
Beyond: Two Souls; eğer arkadaşında varsa beraber oynayabileceğin seçmeli bir oyun özel güçleri olan bir insanız ve bizi kullanmaya çalışıyorlar.
Uncharted 4: Bir hırsızın sonu; oyun 2'li olarak satılıyor fakat ben kayıp mirası sevmedim ama kesinlikle bir hırsızın Sonu'nu oynamanı tavsiye ederim mecera ve bilmecelerin sınırı yok. Büyük hazineyi ararken başımıza birkaç olay hadiseleri geliyor.
Battlefield 1, 2, 3; en azından 1.oyununu oynaman lazım diğerleri de güzel fakat bir 1 etmez konu Dünya Savaşı diyeyim anla.
God of War; güzler bir oyun bol dövüş içeren sıkılmayacağın oyunlardan birisi. Hanımımız ölünce çocukla hanımın vasiyetini yerine getirmeye çalışiyoruz. Bir de Ragnarok var fakat onunla ilgili hiçbir şey bilmiyorum.
Portal 2; agayla oynanacak oyundur bol bulmacalı bir oyundur tavsiye ederim.
Benden bu kadar aklıma gelirse yazarım ama en azından birisini oyna bunların hepsi oynanması gereken oyunlardan birisi.