Uzun süre dayanan parfüm önerisi

Yaldaz

Femtopat
Daha fazla  
Kokusu uzun süre dayanan ve kokusu çok ağır olmayan bir erkek parfümü öneriniz var mı?
Yakınımda şu markaların dükkanları var: Bargello, Mad Parfumuer, David Walker ve Muscent Boutique Perfume.
(Bazı mağazalarda giyim yanında parfüm falanda satıyor onlarda bakabilirim.)

MAD parfümlerinin çoğu kalıcı oluyor. Ben Bargello kullanıyordum MAD'e geçtim. Bargelloda sabah sıkıyordum akşama hiçbir koku kalmıyordu MAD'de ertesi gün bile koku kalıyor.
Tabi kokudan kokuya değişir ama Bargello ile MAD kullanan arkadaşlarım var onlar da aynı şeyleri söylüyor. Bir dene bence.

MAD parfümlerinin çoğu kalıcı oluyor. Ben Bargello kullanıyordum MAD'e geçtim. Bargelloda sabah sıkıyordum akşama hiçbir koku kalmıyordu MAD'de ertesi gün bile koku kalıyor.
Tabii kokudan kokuya değişir ama Bargello ile MAD kullanan arkadaşlarım var onlar da aynı şeyleri söylüyor. Bir dene bence.

Mad hangi kod.

Tabi kokudan kokuya değişir ama Bargello ile MAD kullanan arkadaşlarım var onlar da aynı şeyleri söylüyor. Bir dene bence.
Bargello ya da MAD'den önerdiğin var mı?

Yeni konular

Geri
Yukarı