Uzun süre önce çalınan hesap geri alınır mı?

zephyrushlmes

Femtopat
Daha fazla  
Valorant hesabım arkadaşım bizim evde olduğunda çalındı(şifremi biliyordu). Çocukla görüşmüyorum taşındı ve ben bunu çok sonra fark ettim. Riot ID'm ve mailim değiştirildi. Benim görmediğim bir zaman mailimdeki kodu almış şifremi ve mailimi değiştirmiş. Sonra ben çok sıkıntıya girdim ve oyunu sildim hiç destekle falan uğraşmadan. Ama ilk maille alınma gibi bir olay varmış. Ben hesabın ismini bilmezken(giriş ismini biliyorum) ama ilk maili elimdeyken hesabı geri alabilir miyim?
Not: Ağustos 2024 de çalındı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant hesabım arkadaşım bizim evde olduğunda çalındı(şifremi biliyordu). Çocukla görüşmüyorum taşındı ve ben bunu çok sonra fark ettim. Riot ID'm ve mailim değiştirildi. Benim görmediğim bir zaman mailimdeki kodu almış şifremi ve mailimi değiştirmiş. Sonra ben çok sıkıntıya girdim ve oyunu sildim hiç destekle falan uğraşmadan. Ama ilk maille alınma gibi bir olay varmış. Ben hesabın ismini bilmezken(giriş ismini biliyorum) ama ilk maili elimdeyken hesabı geri alabilir miyim?
Not: Ağustos 2024 de çalındı.
Deneyebilirsiniz, elinizde hesabın size ait olduğuna dair kanıtlar varsa zaten yardımcı olacaklardır.

Altta otomatik kurtarma aracı var, onu bir dene.

Yeterli kanıdınız varsa her an geri alabilirsiniz, ilk mail ve ödeme yaptığınız kartın son 4 hanesi gibi. Siz yine destekle konuşun.

Yeterli kanıt var ise alabilirsiniz hocam 4 defa çalındı hepsinde de 1 ticket ile çözdüm yardımcı oldular sağ olsunlar hesabı kurtardım. Bence bir ticket açın derim bir de hesabınıza ait bütün her şeyi biliyorsanız bir deneyin. Kurtarma olasılığı yüksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı