Uzun süredir CSGO oynamayan biri ne yapmalı?

Evet öyle. Uzun süre CSGO oynamadığım sıralar rank'ım silinmişti ve rank'ımı almak için 2-3 maç atayim dedim Supreme-Global eloda normal oyuncudan çok hile var. Hatta artık karşıya 5'li hile geliyor. Aynı durum Faceit içinde geçerli. Tabii daha az. Faceit'te en azından reportladığında ve oyuncu ban yediğinde elo'n geri geliyor.

Faceit'e de geliyor artık hile. ESEA tek seçenek oldu sanki.

Genelleme yapmasan artık? Birçoğu arkadaşıma hiç hile gelmiyor çünkü hileciler Prime statüde legit oynar.

Genelleme yapmasan artık?
Ne genellemesi? Okuduğunu anladığından emin misin? Legit oynanınca hile yapılmamış mı oluyor? Silver eloda oynuyorsun zaten sana hile gelmeyecektir.
Faceit'e de geliyor artık hile. ESEA tek seçenek oldu sanki.
Geçen sene arkadaşla ESEA denemek için 1 aylık almıştık orda tabii daha az var fakat kuralları sıkı. Mesela öldüğünde ilk 10 saniye mikrofon basabiliyorsun. 10 saniyeden sonra konuşursan sesin gitmiyor yaşayan oyunculara. Onun dışında hiç unutmam ESEA oynarken Alireza diye bir eleman vardı bir bana bir karşıya gidiyordu ve her maç 30-40 bırakıyordu. Geçenlerde baktım hileden ban yemiş.

Düzenli bir aim programi ile Max 1-2 haftada eski performansına dönebilirsin hocam; sabit hareketli bot vurmak, surf yapmak, DM sunucularında oynamak ve retake yapmak eski halinize çabucak döndürür.

Gerçekten çok iyi iki aim çalışma rutinini bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MM'de rankımı lem yapıp bıraktım, olmuyor hep takıma silver oynayışına sahip güzideler le'ler geliyor. Faceit ara sıra giriyorum, 4 levelim takıma boostedlar geliyor karşı takıma çok saçma ama 10 level adam geliyor, bizim takım 3,3,4,5,2 level iken karşı takım, 5,6,3,10 level. Bu durumu bir kaç kez yaşadım, rank yükselip Faceit geçilmeli. En azından rank kaybınız olmaz.

Haklısın globalde takılıyor hileciler. @Slaven bende bir zamanlar hile kullanıyordum dostum. Zevk vermeyince bıraktım hileyi. Ama hak verin Prime satın alan kişi gidip spinbot veya ragebot açmaz.
Wallhack ile trigger açıyorlar işte. Triggerin de gecikmesini düzgün ayarlıyorlar. Adamı görüyorsun zaten koştuğunu veya yürüdüğünü de ona göre crosshairinin konumunu ayarlayıp hileye bırakıyorsun. Ancak öyle ince ayarlar yapıyorlar, öyle bir izliyorlar ki farkedilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…