Uzun süredir devam eden mavi ekran hatası

mehmetaba

Centipat
  • Anakart: H61 M-K
  • İşlemci: i7 2600K.
  • Ekran kartı: 1050 Ti 4 GB.
  • İşletim sistemi: Windows 10.

Sorunum şu; birkaç aydır birden mavi ekran hatası alıyorum. Bazen hiç olmuyor, bazen dakikada bir oluyor. Ekran kartı değiştim, PSU değiştim, RAM değiştim, bu üçünü değişmeden önce de bu mavi ekran sorunu vardı. Bir türlü geçmedi. Bazen ekran resim gibi donup kalıyor, düğmeden kapatmak zorunda kalıyorum. Bazen mavi ekran verip yeniden başlatılıyor ya da tamamen kapanıyor. Son 2 minidump dosyasını ekliyorum, biri bakabilirse çok sevinirim. Bıktım bu sorundan artık. :(

Anlayan bilen kimse yok mu acaba?

@claus

Son düzenleme:
Depolama olarak ne var? Depolamada sorun vardır belki. HD Tune Pro ile quick scan kapalı olacak şekilde hata taraması sonuçları ile sağlık bilgilerini paylaşır mısınız?

Ya bir de bellekte MSI GTX780Ti Lightning görünüyor niyeyse. Taktınız mı hiç bu kartı?

Depolama olarak ne var? Depolamada sorun vardır belki. HD tune Pro ile quick scan kapalı olacak şekilde hata taraması sonuçları ile sağlık bilgilerini paylaşır mısınız?

Ya bir de bellekte MSI GTX780 Ti lightning görünüyor niyeyse. Taktınız mı hiç bu kartı?

240GB Hikvision SSD var tamamdır hata taraması yapıyorum şimdi ve dediğiniz ekran kartını hiç takmadım.

Depolama olarak ne var? Depolamada sorun vardır belki. HD tune Pro ile quick scan kapalı olacak şekilde hata taraması sonuçları ile sağlık bilgilerini paylaşır mısınız?

Ya bir de bellekte MSI GTX780 Ti lightning görünüyor niyeyse. Taktınız mı hiç bu kartı?

Bunlar da az önce art arda gelen mavi ekranlar :(

Son düzenleme:
  • Anakart: H61 M-K
  • İşlemci: i7 2600K.
  • Ekran kartı: 1050 Ti 4 GB.
  • İşletim sistemi: Windows 10.

Sorunum şu; birkaç aydır birden mavi ekran hatası alıyorum. Bazen hiç olmuyor, bazen dakikada bir oluyor. Ekran kartı değiştim, PSU değiştim, RAM değiştim, bu üçünü değişmeden önce de bu mavi ekran sorunu vardı. Bir türlü geçmedi. Bazen ekran resim gibi donup kalıyor, düğmeden kapatmak zorunda kalıyorum. Bazen mavi ekran verip yeniden başlatılıyor ya da tamamen kapanıyor. Son 2 minidump dosyasını ekliyorum, biri bakabilirse çok sevinirim. Bıktım bu sorundan artık. :(

Anlayan bilen kimse yok mu acaba?

@claus

BIOS pili değiştin mi? Bende de oluyor çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı