Uzun süreli çalışma PS5'e zarar verir mi?

Tozdan hava alamaz duruma gelip aşırı ısınırsa, zaten "Ben aşırı ısındım." diye uyarı gösterip kendisini korumaya alıyor.

Son 10 yıldır elektronik cihazları yakmak sanıldığından daha zor.
Artık neredeyse tüm elektronik cihazlar yüksek sıcaklıktan, ters akıma, statik discharge'a kadar onlarca koruma ile geliyor.
 
Son düzenleme:
Aşırı ısınma olmadığı sürece bir sorun olmaması lazım. Millet günlerce kapatmadan oyun oynuyor da bir şey olmuyor, ben de geçmişte çok defa açık bırakıp evden uzaklaştım. Bir sorun olmadı.
yani 4k60 fps video renderları sıkıntı vermez değilmi çünkü makine daha 1.5 2 haftalık korkuyorum 7500 tl verdim
Tozdan hava alamaz duruma gelip aşırı ısınırsa, zaten "ben aşırı ısındım." diye uyarı gösterip kendisini korumaya alıyor.

Son 10 yıldır elektronik cihazları yakmak sanıldığından daha zor.
Artık neredeyse tüm elektronik cihazlar yüksek sıcaklıktan, ters akıma, statik Discharge'a kadar onlarca koruma ile geliyor.

4K 60 FPS düzeyinde uzun videoları render yaparken sisteme herhangi bir zarar vermez değil mi FPS düşüşü gibi mesela PC'lerde render bilgisayarın performansını düşürüyor.
 
Kardeşim elektronik alet bir gün o veya bu sebepden bozulacak. Sınırsız ömrü yok hiçbirinin. Ha sen render yaparken denk gelir orasını bilemeyiz. Ama cihazın işi bu haydi sen bunu yaptın diye bozulacak da değil. O kadar dandik ürün değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı