Uzun vadeli kullanmak için Razer Viper Mini alınır mı?

Bütçe
200
Viper mini biraz küçük bir fare. Bana kalırsa Viper Mini'nin ölçülerini internetten bulun. Kendi farenizin ölçülerini de kendini ölçün. En geniş kısımdan en boy şeklinde ölçerseniz yeterli olur. Eğer kendi farenizle Viper Mini arasında maksimum 5mm'e kadar boyut farkı varsa sorun olacağını sanmıyorum rahat alışırsınız. Ama kullandığınız fare çok büyük veya çok küçük bir fareyse elbette Viper Mini'ye geçtiğiniz zaman alışmanız biraz vakit alacaktır. Ama yine de eğer elinize ve ihtiyaçlarınıza uyuyorsa kaçırmamanız gereken bir fare.
Bunu da inceleyin. Sizin mousea benziyor ve dpi değeri daha yüksek galiba:

Eki Görüntüle 1279935
WhatsApp Image 2022-01-23 at 10.45.54 PM.jpeg

Fare Logitech M90 ve elimde böyle duruyor, normalde de kullanırken idare etse de tam kavrayamıyor gibi hissediyorum ve fotoğrafta da sanki elimde azıcık büyük gibi gelmiş. Aşağıda bulduğum ölçülere bakarsak hangisi bana daha uygun siz tahmin edebildiniz mi?

Logitech M90:
1642967361025.png

Razer:
1642967384565.png

CORSAIR:
1642911989426.png
 
‎8.7 x 4.2 x 13.2 cm; 50 gram logitech m90 ölçüleri bunlar. siz kıyaslayın. 10.6 abartı bir genişlik olmuş. Bence diğer iki mouse da size uyar. Zaten ölçüleri yakın.
 
Ben daha kendime alamadım mouse. Msi gm41 kablosuz aldım gittigidiyordan incehesap satıcısından. Kablosuz yerine kablolu gönderdi yanlış ilan vermişim diyerek. Tüketici hakem heyetine verdim.
Deneyiminize üzüldüm, böyle bir olayın olma ihtimali %30 o yüzden ben genelde yorumlara ve satıcı puanına bakarak alıyorum, en azından ihtimal azalıyor. Sizi de fazla yordum biliyorum ama 200 TL benim için az bir para değil o yüzden 23 saat olmadan karar vermem lazım. 3 link arasından elime uyan, özellik olarak da en iyisi hangisini önerirsiniz?

 
Konudan anlayan arkadaşlar cevap yazarlar herhalde. Ben sadece gezinirken gözüme çarpan kaliteli ürünlerin hesaplı olanlarını belirttim. Çok iyi bir oyun bilgisayarı almama rağmen oyun kültürüm fazla yok. Aksesuarları da yeni keşfediyorum. Kendim bilgisayarımla uyumlu olması açısından msi ürünlerini seçmeye çalışıyorum ama henüz tamamlayamadım aksesuarları.

Burada bilgili arkadaşlar devreye girerler.
Ben msi gm41 almasaydım Asus Rog Pugio II kablosuz alırdım. Bir ara bayağı hesaplıydı. Yedek switchleri de mevcut. Ama mouse seçiminde tutuş şekli filan önemliymiş. Ben açıkçası çok araştırmadım.
gm 41 kablolusu şu an için uygun fiyatlı. Ama elinize uyar mı bilemem:
 
Son düzenleme:
Rica ederim. Cevap alamazsanız 3 mouse hakkındaki en olumsuz yorumlardan başlayarak bir de sizin el ölçülerinize uyan yorumları kıyaslayarak karar verebilirsiniz. Bana viper mininin üst kısmındaki sağ ve sol tuşların yapısı daha ergonomik göründü nedense ama ele ve tutuş şekline göre değişebilir tabii ki.

Bir de razerin sitesinde karşılaştırma yapılabiliyor.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı