Uzun yıllar kullandığınız eşyaları hiç çöpe attınız mı?

Uzun yıllar kullandığınız eşyaları hiç çöpe attınız mı ve attıysanız üzüldünüz mü?

Yıl 2015 yeni TV almıştık eski tüplü TV'miz vardı hurdacıya vermiştik artık ona ne oldu bilmiyorum ama özlemişimdir.
9 gün önce yeni Android TV aldık, eski olan TV'yi vereceğiz onu da özleyeceğim herhalde.

Kıyafet, telefon, oyuncak veya hediye, ne olursa olsun ömrü dolunca atıyorum. Eğer atmazsam yaşam alanım ev değil hırdavatçı dükkanı olur.
Eşyalarım ile duygusal bağ kurmuyorum.
Mesela kapıda Murat 131 var, yeni araba alınca hurdaya vereceğim veya satacağım.

Kıyafet, telefon, oyuncak veya hediye, ne olursa olsun ömrü dolunca atıyorum. Eğer atmazsam yaşam alanım ev değil hırdavatçı dükkanı olur.
Eşyalarım ile duygusal bağ kurmuyorum.
Mesela kapıda Murat 131 var, yeni araba alınca hurdaya vereceğim veya satacağım.

Çöpe atmak değil de çocukken oynadığım oyuncaklarımı bir daha görmeyeceğim çocuklara dağıtmıştım.

Çöpe atmak değil de çocukken oynadığım oyuncaklarımı bir daha görmeyeceğim çocuklara dağıtmıştım.

15 yıl öncesi filan eve kahvaltı masası almıştık ayağı filan kırılmıştı bizde çöpe attık ve moralim çok bozuk 15 senelik emektar gitti sanki ben buraya kadar yaşadım gibi hissediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı