Uzun zaman sonra kabus gördüm

Juin

Yoctopat
Daha fazla  
Evet, benim kabuslarım cidden kabus. Şimdi gördüğümü anlatmadan önce bir kabusumu anlatmak istiyorum: “Evdeydim ve annemle elimizde tahta gibi bir şey vardı. Siyah varlığı yok etmeye falan çalışıyorduk, sonra ben kırtasiyeye falan kaçıyordum ama ışıklar kapalıydı.” Diğerinde de “Matematik hocamız (eski) okulda temizlik yapıyordu; çocuğu da yanındaydı, hava kırmızıydı ve ışıklar kapalıydı.”

Tabii, daha korkunç kabuslarım var. Her neyse, şimdi az önceki kabusumu anlatayım (buradan sonraki yazılar, anneme anlattığım şekilde yazıyor; “sen” dediğim kişi annem. Uyandığım anda kabusumu not defterine yazdım da. 😄): “Rüyamda başka yerlerde oluyordum ama her yerde kaçıyordum; beni kovalayan siyah bir şey vardı. Sonra evdeydim, yine beni kovalıyordu. Sonra kendimi sokağa attım; bir otobüs vardı, beni otobüse alsın diye resmen yalvarıyordum. Sonra sen yürüyordun, elinde de telefon vardı; sonra telefonu kapattın. Ben sana olayları anlatmaya çalışıyordum ve evin ışıkları yanıyordu, sönüyordu falan ama sen beni dinlemeyip, ‘Ben seni dinlerim ama...’ diyordun. Ben hâlâ anlatmaya çalışıyordum; cümleni bitirecekken uyandım.”

Ne düşünüyorsunuz? Çok kabus gören biri değilim, uzun zamandır görmemiştim. Ne anlama geliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı