Çözüldü Uzun zamandır kullanılmayan HDD açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GG_Ghost

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 2010-2014 arasi kullandigim PC vardi ve HDD-ye Windows XP yukluydu. Uzun zaman sonra HDD'yi PC'ye taktim ama boot edilmiyor format falan atmak istemiyorum sadece bilgisayar Windows XP isletim sistemiyle acilsin yeter. Nasil yapabilirim? Dışarıdan takmak istesem de aparatim yok HDD-ninde boyutu 3.5
O zamandan kalan Windows XP'yi kurtarmak sansi var mı?

Ve icerisinde çocukluktan kalan videolar oyunlar var onlara son bir kez bakib, nostalji yasamak istiyorum.

Çözüm
Hocam içindeki dokümanları alabilmek için illa ki onun içindeki işletim sistemini çalıştırmanıza gerek yok. Bilgisayarınıza sata ile ikinci bir disk olarak bağlayabilir ya da HDD kutularından biriyle USB üzerinden bağlayabilirsiniz.

Ben bu kutuyu kullanmaya başladım. Gayet memnunum.

HDD'yi açtığınızda göreceksiniz program files windows vb. şekilde tüm klasörleri. Oradan almak istediğiniz dosyaların lokasyonunu bulmanız yeterli.
Hocam içindeki dokümanları alabilmek için illa ki onun içindeki işletim sistemini çalıştırmanıza gerek yok. Bilgisayarınıza sata ile ikinci bir disk olarak bağlayabilir ya da HDD kutularından biriyle USB üzerinden bağlayabilirsiniz.

HDD'yi açtığınızda göreceksiniz program files windows vb. şekilde tüm klasörleri. Oradan almak istediğiniz dosyaların lokasyonunu bulmanız yeterli.

Çözüm
Hocam dısda kullanılan aparatlari biliyordumda bunu bilmiyordum. Kutu mantikli aklıma yattı teşekkürler yardiminiz icin bir de ürün icinden adaptor falan cikiyor mu?

Hocam içindeki dokümanları alabilmek için illaki onun içindeki işletim sistemini çalıştırmanıza gerek yok. Bilgisayarınıza SATA ile ikinci bir disk olarak bağlayabilir ya da HDD kutularından biriyle USB üzerinden bağlayabilirsiniz.

HDD'yi açtığınızda göreceksiniz program files Windows vb. şekilde tüm klasörleri. Oradan almak istediğiniz dosyaların lokasyonunu bulmanız yeterli.

Hocam dısda kullanılan aparatlari biliyordumda bunu bilmiyordum. Kutu mantikli aklıma yattı teşekkürler yardiminiz icin bir de ürün icinden adaptor falan cikiyor mu?
Hocam adaptör, usb3.0 kablosu, montaj vidaları hatta içinde bir tornavida bile var. Açıkçası ben 4TB yedekleme harddiski olarak kullanıyorum ve bundan önce de 3 4 farklı ürün kullandım. Bu ürün çok hoşuma gitti hız vs kutu içeriği bakımından.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı