V. Osimhen Galatasaray'da

İnstagramda görmüştüm.
2022 haberi, 2022'de yeni gelmişti başarı yakaladı şimdi.
-
Hocam arkamda rafa silva ve gedson olsa bende gol atarım?
Böyle bir bakış açısı mı var? İmmobile net şekilde ligin en iyi forvetidir. Dzeko'nun arkasında da Tadic var. Göreceğiz kim daha çok golle bitirecek ligi. Size attığı 2 gol ve yıktığı hayallerinizden galiba bu tavrınız.

Ah bee körüm resmen ya özür dilerim yanlış bilgilendirdiğim için.

Kostic geldi denebilir, en iyisi denmez hocam. Sneijder, Drogba, Jardel, Gomez, Anelka transferleri daha sansasyonel bence. Kiralık ayrıca Osimhen. Daha oynamadan en iyisi demek çok iddiali.

Fanatikliğe devam ediyorsunuz hahaha. Hocam niye övdünüz anlamadım yok size attığından dolayı falan? Icardi'nin size attığı gollere bakalım o zaman daha ligin başı en iyi forvet diyorsunuz geçen sene aboubakara da dediniz aynısını. Ben adama kötü demiyorum gelmiş övüyorsunuz konu nereden nere geldi.

Gerçekten özür dilerim hocam dikkatsizlik işte.

Aboubakar asla İcardi'nin önünde bir oyuncu olmadı. Geçen sezon İcardi ve Dzeko arasında idi zaten. Geçen sezon Beşiktaş'tan hiçbir oyuncu parlayamadı zaten.

Büyük patlama yapıp çok iyi oynamıştı ardından düşüş yaşadı nasıl oynayacak göreceğiz ama genç olması her türlü oynattırır.

Kostic geldi denebilir, en iyisi denmez hocam. Sneijder, Drogba, Jardel, Gomez, Anelka transferleri daha sansasyonel bence. Kiralık ayrıca Osimhen. Daha oynamadan en iyisi demek çok iddiali.
Serie A'da destan yazan, uzun yıllar sonra Napoli'yi şampiyon yapan, 25 yaşında 100 milyon değeri olan adam için az bile.

Sneijder ve Jardel'den bahsedecektim ikisi de çok çok büyük transferdi. Jardel'in ne çok büyük bir takım da oynamışlığı vardı ne de hiç şampiyon olamayan takımı şampiyon yapmışlığı ve Jardel geldiğinde 27 yaşındaydı o dönemki forvetler 30-31 civarında çöküyordu zaten. Sneijder'i zaten lig tarihinin en iyi transferi olarak görüyordum geldiği yaş olarak İnter'i UCL şampiyonu yapıp Ballondor'da 2. olduğu için. Ama Osimhen'den özellikle UEL'de iyi verim alıp Final vs. görürsen 70M civarına satabilirsin bu yüzden en büyük transfer. Yine yazmayı unutmuşum 40M civarı opsiyon konulabilir gibi bir kaç iddia gördüm bunlar gerçekleşirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…