V. Osimhen Galatasaray'da

Osimhen alınacak olsa yeni çoklu evrene geçerler.

Alışır zamanla? Okan hocayı da gömmeyin boşu boşuna 2 sene üst üste şampiyon oldu.
Bir sezonu feda etmek demek yani.

İcardi sakatlandı ve en az 3 hafta yok Fener derbisine yetişemeyecek. Sonradan çift forvet düşüncesi falan olabilir.
Fener derbisine döner diye gördüm. Zaten Fener derbisi için adam alınmaz planlı gitmek gerek. 3 tane iyi seviye forveti küstürmeden oynatmak.

Fırsat transferi 2 sene önce dünyanın en iyi 2. forveti olan 25 yaşında bir adamı Icardi Immobile Dzeko olsa bile alırsın. Ayrıca 3-5-2 oynayacak yüksek ihtimalle Galatasaray.
Ne kadar alacak maaş?

@pidee
evet hocam.

Fener derbisine döner diye gördüm. Zaten Fener derbisi için adam alınmaz planlı gitmek gerek. 3 tane iyi seviye forveti küstürmeden oynatmak.

Sadece Fener derbisi için değil ki. Osimhenden bahsediyoruz. Adam dünya yıldızı.

11 milyon maaşı GS tarafından karşılanacak. 1 sene kiralık. İcardi derbiye döner.
Emin misin 11 Milyon Euro olduğuna?

Sadece Fener derbisi için değil ki. Osimhenden bahsediyoruz. Adam dünya yıldızı.
O konuya lafım yok zaten. Sadece hem İcardi hem Batshuayi hem Osimhen aynı anda yürütmek zor. Zaten tek forvet oynuyor GS çift forvete dönünce orta saha çöküyor.

Zaten Beşiktaş'lıyım ven. Birilerinin oynamayıp küsmesi işime gelir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Gece İstanbul'da.

Kostic de gelirse Galatasaray şampiyonluğa oynar.
Yönetim çok garip cidden. Young Boys maçından önce niye yapılmadı bunlar anlamak gerçekten zor. Taraftar ayağa kalkınca oldu her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…