V. Osimhen Galatasaray'da

Osimhen kiralık geldi adamı Avrupa'da iş yapsın diye aldılar büyük ihtimal napolide oynasa adam buraya adımını atmaz çift forvet deniyecektir sara 10 numara zaten 8 oynatıyor zorla hoca batshuayi keremin yerine geçebilir ortaları iyi.

Evet gene de Süper Lig'in en büyük transferi zorunlu olması veya olmaması değiştirmiyor.

Biliyorum, teknik adam gerekiyor dedim osimheni de örnek olarak söyledim.
Aynen TD kesinlikle gerek Young Boys'a eleniyoruz saçmalığa baksana git birde ezeli rakibinden 5 tane ye.

Kerem yerine Kostic alınacak büyük ihtimal. Bats solda olmaz gibi, dribbling özelliği zayıf. çizgide oynayabileceğini de sanmam.

Osimhen zaten 1 sene boşa durmamak için geldi. Başka seçeneği yok.

Arkadaşlar Okan Buruk kesinlikle gitmeli.Bazılarnız bana hak verir ya da vermez o sizin sorununuz.Ama Okan Buruk gitmeli.UCL'den elendik Okan sayesinde Süper Kupa'da tarihi fark yedik kim sayesinde yine Okan sayesinde.

Arkadaşlar Okan Buruk kesinlikle gitmeli.Bazılarnız bana hak verir ya da vermez o sizin sorununuz.Ama Okan Buruk gitmeli.UCL'den elendik Okan sayesinde Süper Kupa'da tarihi fark yedik kim sayesinde yine Okan sayesinde.
Okan'ın Genç Oğlanlar maçından sonra gitmemesine şaşırdım. Sabahına FT gelir diye düşünmüştüm.

Galatasaray osimheni hangi hatlarla besleyecek orası da merak konusu. En kötü bireysel performansla iş yapar.

Oyuncularda gram gelişme yok.Adam oyun kuramıyor,çift forvet oynatamıyor,takımı kuramıyor ne biçim td bu? Beşiktaş'a yenilmesine kızmıyorum tarihi fark yemesine kızıyorum.Ulan 5 nedir bari 2-1/3-1 falan yenil.5 ne arkadaş 5 nedir 5 nedir ulan adam 2 senedir taktiği oturtamadı.Şampiyon oldu ama nasıl oldu? O zamanlar Fenerle Beşiktaş leş gibi kadrosu vardı ama şimdi yok öyle bir kadro Immobile mi dersin En Nesyri'mi dersin Maximin'mi dersin. Bir sürü yıldız geldi hadi şimdide şampiyon olsun görelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…