V. Osimhen Galatasaray'da

Sanmıyorum geleceğini, tecrübesi az. TS'ye düşünülebilir belki. Şenol ile onun adı yazılıyor.
Aslında serbest td'lerden birini alsak süper olur.

1-Stefano Pioli
2-Massimiliano Allegri
3-Edin Terzic
4-Xavi
5-Thomas Tuchel
6-Graham Potter
7-Frank Lampard

Bunlardan biri tercih edilmeli ben Edin Terzic ya da Tuchel tercih ederdim.

Hocam burada objektif olalım dzeko çok kötü oynuyor ve ölü gibi sahada 80 dk nesyri 20 dk cenk diyorum ben.

8 maçta 8 gol attı bastonu ile yürüyemiyor dedikleri adam. Genç, dinamik, dünya yıldızı dedikleri Icardi ise 6 maçta 1 gol attı o da penaltı. Yani uzun lafın kısası. 40 yaşındaki Dzeko Galatasaray'ın uçan kaçan forvetinden iyi.

1-Stefano Pioli
2-Massimiliano Allegri
3-Edin Terzic
4-Xavi
5-Thomas Tuchel
6-Graham Potter
7-Frank Lampard

Bunlara para nereden yettirilecek?

1-Stefano Pioli
2-Massimiliano Allegri
3-Edin Terzic
4-Xavi
5-Thomas Tuchel
6-Graham Potter
7-Frank Lampard

Bu adamların gelmesi aşırı zor.

Reytinge göre mi hesaplanacak ilk 11? 45 dk dan sonra adam yürüyemiyor normalde severim fakat nesyri aldıysan nesyri oynat.
Hocam skor da yapıyor oyuna katkı da veriyor, Nesyri yeni diye forma rekabetine girmeyecek diye bir şey yok. Süre aldığında kendini gösterirse alır formayı.

Aslında serbest Td'lerden birini alsak süper olur.

1-Stefano Pioli
2-Massimiliano Allegri
3-Edin Terzic
4-Xavi
5-Thomas Tuchel
6-Graham Potter
7-Frank Lampard

10 kuruş parası kaldı Galatasaray'ın zaten bunlara para veremez.

Hocam fanatiklik yapmasanız mı? Rakip farklı takım farklı Icardi'yi besleyen adam yok dzekoyu bile över duruma geldiniz. Adamı severim fakat ilk yarıdan sonra değişmesi gerek son 30 dk da oyuna alınabilir.

Terzic çok fazla değil 1 milyon euro maaş talep ediyor takımlardan Okan Buruk 3 milyon vereceğime Terzic'e 1-2 verir Avrupa Ligi'nde final oynar arkama yaslanırım.
Kaynak ne? UCL finali gören adam 1 milyon olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…