Sypuina0
Centipat
Okan gidici gibi görünüyor hele ki YB rezaletinden sonra.Okan oynatır mı sence çift forvet?
Okan gidici gibi görünüyor hele ki YB rezaletinden sonra.Okan oynatır mı sence çift forvet?
Skriniar?Hocam alttaki 11 nasıl olur İcardi Osimhenin arkasında oynar.
Okan oynatır mı sence çift forvet?
Skriniar'lada ilgileniyormuşuz ondan ekledim.Skriniar?
Beşiktaş'a yenileceği belliydi zaten. Çok güçlü girdik sezona. Bu kadar fark beklemezdim. El Nesyri çok sönük süre alamıyor daha.Oyuncularda gram gelişme yok.Adam oyun kuramıyor,çift forvet oynatamıyor,takımı kuramıyor ne biçim td bu? Beşiktaş'a yenilmesine kızmıyorum tarihi fark yemesine kızıyorum.Ulan 5 nedir bari 2-1/3-1 falan yenil.5 ne arkadaş 5 nedir 5 nedir ulan adam 2 senedir taktiği oturtamadı.Şampiyon oldu ama nasıl oldu? O zamanlar Fenerle Beşiktaş leş gibi kadrosu vardı ama şimdi yok öyle bir kadro Immobile mi dersin En Nesyri'mi dersin Maximin'mi dersin. Bir sürü yıldız geldi hadi şimdide şampiyon olsun görelim.
Fener maçı kaybedilirse gün doğmadan Fatih gelir.Hocam fener maçını kaybederse okanı direkt yollayacaklardır mancini ile görüşüyorlarmış okan sapıttı başka kulübe verip geri alınabilir.
Mancini yılda 30 milyon euro kazanıyor hayatta gelmez keşke Edin Terzic gelse çok isterim.Hocam fener maçını kaybederse okanı direkt yollayacaklardır mancini ile görüşüyorlarmış okan sapıttı başka kulübe verip geri alınabilir.
MaalesefŞartlar değişmez ise Fener tek kale oynar gibi duruyor şu anda.
Beşiktaş'a yenileceği belliydi zaten. Çok güçlü girdik sezona. Bu kadar fark beklemezdim. El nesyri çok sönük süre alamıyor daha.
Fener maçı kaybedilirse gün doğmadan Fatih gelir.
Ne Fatih Terim'i inşallah gelmez.Beşiktaş'a yenileceği belliydi zaten. Çok güçlü girdik sezona. Bu kadar fark beklemezdim. El Nesyri çok sönük süre alamıyor daha.
Fener maçı kaybedilirse gün doğmadan Fatih gelir.
Eğer illa yerli hoca getirilecekse Fatih Tekke getirilsin.En Nesyri'yi boşa aldılar çok eminim hem cenk hem dzeko hem en nesyri üçüde süre bulamayacak ve sıkıntıya girecek. Fatih hoca gelmez normalde severim fakat gelirse taylan ile ligi 13. bitirir ve Avrupa'da final oynar öyle hoca.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.