V. Osimhen Galatasaray'da

En Nesyri'yi boşa aldılar çok eminim hem cenk hem dzeko hem en nesyri üçüde süre bulamayacak ve sıkıntıya girecek Fatih hoca gelmez normalde severim fakat gelirse taylan ile ligi 13. bitirir ve Avrupa'da final oynar öyle hoca.

Alakası yok. Dzeko zaten yaşlı ve fazla süre alınca çok kötü oynuyor. Cenk ise yedek olacağını kabullenip geldi.

Nesyri 11 oynar Dzeko son 20-30 dakika oyuna girer. Ve ya 4-4-2 de top dağıtıcı görevini üstlenir. Cenk ise ekstrem bir durumda ancak oynar.

En Nesyri'yi boşa aldılar çok eminim hem cenk hem dzeko hem en nesyri üçüde süre bulamayacak ve sıkıntıya girecek. Fatih hoca gelmez normalde severim fakat gelirse taylan ile ligi 13. bitirir ve Avrupa'da final oynar öyle hoca.
Ne Fatih Terim'i inşallah gelmez. 🤲

Eğer illa yerli hoca getirilecekse Fatih Tekke getirilsin.
Galatasaray'da işler böyle yürüyor. Zor duruma düşünce Fatih geliyor. Düzelince yollanıyor.

Alakası yok. Dzeko zaten yaşlı ve fazla süre alınca çok kötü oynuyor. Cenk ise yedek olacağını kabullenip geldi.

Nesyri 11 oynar Dzeko son 20-30 dakika oyuna girer. Ve ya 4-4-2 de top dağıtıcı görevini üstlenir. Cenk ise ekstrem bir durumda ancak oynar.
Dzeko gayet formda girdi lige. Nesyri'den fazla süre alıyor şuan. Cenk forma yüzü göremez.

Dzeko gayet formda. İlk 11 Dzeko olur ikinci yarı En Nesyri alınır. Belki de çift forvet oynanır. Dzeko yorulunca Cenk girer. Mourinho Cenk Tosun'u da seviyor çünkü.

Nesyri 11 oynar dzeko son 20-30 dakika oyuna girer. Ve ya 4-4-2 de top dağıtıcı görevini üstlenir. Cenk ise ekstrem bir durumda ancak oynar.

Hocam burada objektif olalım dzeko çok kötü oynuyor ve ölü gibi sahada 80 dk nesyri 20 dk cenk diyorum ben.

Dzeko gayet formda. İlk 11 Dzeko olur ikinci yarı En Nesyri alınır. Belki de çift forvet oynanır. Dzeko yorulunca Cenk girer. Mourinho Cenk Tosun'u da seviyor çünkü.
Çift oynanacağını sanmıyorum. Nesyri & Dzeko değişmeli oynar. Cenk'in işi zor gibi.

Hocam burada objektif olalım dzeko çok kötü oynuyor ve ölü gibi sahada 80 dk nesyri 20 dk cenk diyorum ben.
Gayet iyi skor yapıyor. Reytingi 7 altına düşmüyor.
1725291674984.png

Şenol Güneş ile görüşmeleri olumsuz geçmiş. Fatih Tekke belki olur. Ayrıca Fatih Tekke Galatasaray seviyesinde değil.
Fatih Tekke TS işi yattı galiba. Şenol'u bilmiyorum. GS hocası değil daha, 4-5 seneye belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı