V. Osimhen Galatasaray'da

Hocam örneklendirme için yaptım. Dzeko'nun kötü olduğunu söylediniz ama ezeli rakibinin forvetinin bayağı üzerinde başladı lige.
Ezeli rakibinin forveti zaten karısından ayrıldığından beri top oynamıyor, saymayın onu. İmmobile ligin en iyi forvetidir.

Hocam örneklendirme için yaptım. Dzeko'nun kötü olduğunu söylediniz ama ezeli rakibinin forvetinin bayağı üzerinde başladı lige.

Kıyaslama yapmak için ligin sonuna bakmak doğru olur hocam diyorum severim adamı fakat Icardi bu gidişle takımdan gider bile pas atan yok takımda Galatasaray'ın işi zor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-09-02-18-44-52-312_com.android.chrome~2.jpg
    Screenshot_2024-09-02-18-44-52-312_com.android.chrome~2.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 31
Kesinlikle öyle. Galatasaray bu sezon aşırı kötü başladı. Öylede devam edecek gibi. Osimhen önemli bir hamle ama bu kadroya uyacak mı göreceğiz. Uyarsa eğer Galatasaray toparlanır.

Kıyaslama yapmak için ligin sonuna bakmak doğru olur hocam diyorum severim adamı fakat Icardi bu gidişle takımdan gider bile pas atan yok takımda Galatasaray'ın işi zor.

Türk futbol tarihinin en büyük transferi. Roberto Carlos, Anelka, Hagi, Drogba, Van Persie hepsi çok büyük isimler Prime dönemleri Osimhen'den çok daha da iyi ama hepsi bitmiş oyunculardı eski hallerine yakın dahi değillerdi. (bitmiş yanlış kelime olabilir yani eski performansları kadar iyi değillerdi) Osimhen daha 2 sene önce Napoli'yi Serie A şampiyonu yapıp gol kralı oldu o senenin Benzema'dan sonra en iyi santraforuydu. Geçen sene direkt kulübün yaptığı paylaşımdaki ırkçılıktan dolayı sorunlar yaşadı. Kostic'de çok yüksek ihtimalle gelecek. Bugün Osimhen'le görüştükten sonra Torino'ya gidecekmiş yönetim. Yukarıda yazıldı mı her mesajı okumadım ama Kerem'in Benfica transferi neredeyse kesinleşmiş 11M Euro'ya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı