V Rising nasıl oynanıyor?

emirhannk

Hectopat
Makaleler
4
"V Rising" nasıl oynanır, arkadaşlar? Oyuna indirdim, Online bir oyunmuş. Bütün hevesim kırıldı, hikaye tabanlı bir oyun sandım. Tarzını anlayamadım, 5-10 dakika boyunca haritada dolaştım. NPC'leri kesmek zevkliydi, ama olay ne yani? Birisinin kalesine girdim, hemen öldüm. Anlatırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hikaye tabanlı bir vampir oyunu istiyorsanız 38₺'ye Vampyr alabilirsiniz. V Rising de güzel oyun bu arada, oyunun mantığını kavrarsanız eğlenceli gelebilir. 82 saatim var oyunda.

"V Rising" nasıl oynanır, arkadaşlar? Oyuna indirdim, Online bir oyunmuş. Bütün hevesim kırıldı, hikaye tabanlı bir oyun sandım. Tarzını anlayamadım, 5-10 dakika boyunca haritada dolaştım. NPC'leri kesmek zevkliydi, ama olay ne yani? Birisinin kalesine girdim, hemen öldüm. Anlatırsanız sevinirim.
Oyunu tek başına da oynayabiliyorsun. Ben arkadaşlarımla 4 kişi 2vs2 şekline oynayarak bitirdim çok eğlenceli oluyor. Oyunda çok fazla boss var. Her boss yeni özellikler açıyor. Sıra sıra bütün bossları öldürüp karakter kasıyoruz. Kısaca bu şekilde oynanan bir oyun.

Oyunu tek başına da oynayabiliyorsun. Ben arkadaşlarımla 4 kişi 2vs2 şekline oynayarak bitirdim çok eğlenceli oluyor. Oyunda çok fazla boss var. Her boss yeni özellikler açıyor. Sıra sıra bütün bossları öldürüp karakter kasıyoruz. Kısaca bu şekilde oynanan bir oyun.

E oyun neden Online o zaman.

Hikaye tabanlı bir vampir oyunu istiyorsanız 38₺'ye vampyr alabilirsiniz. V Rising de güzel oyun bu arada, oyunun mantığını kavrarsanız eğlenceli gelebilir. 82 saatim var oyunda.

Hocam işte mantığını soruyorum siz diyorsunuz ki kavrarsanız anlatsanız kısaca mesela neden Online oyun rakiplerle işimiz yoksa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı