V200 Aydınlatma Çalışmıyor

samzeren

Decapat
Arkadaşlar bir ay önce V200 kasamın RGB LED'leri çalışıyordu fakat şuan hiç ışık yok. Önceden de sordum fakat kimse cevap vermedi. Ana kontrolcünün kablolarını da kontrol ettim. Sizce neden çalışmıyor?

Led ler patlamış yada yanmış olabilir Ledlere elektirik gitmiyor olabilir böyle bir sürü şey olabilir bir bilgisayardan anlayan bir elektrikçiye götürmeniz bence daha iyi olur. kontrol ettiğiniz kabloların içinden kopuk olduğunu nereden bilebileceksiniz ?

Led ler patlamış yada yanmış olabilir Ledlere elektirik gitmiyor olabilir böyle bir sürü şey olabilir bir bilgisayardan anlayan bir elektrikçiye götürmeniz bence daha iyi olur. kontrol ettiğiniz kabloların içinden kopuk olduğunu nereden bilebileceksiniz ?
Hepsinin patlama ihtimali yok. Bir ara voltmetre ile kontol edeceğim fakat elektrikle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü fanlar dönüyor sonuçta hepsi aynı kontrolcü üzerinde. Kasayı daha yeni aldım başta çalışıyordu kendi kendine nasıl kopacaklar?

Aynı sorunu ben de yaşıyorum.İlk günden beri fanlar çalışıyor ama aydınlatması çalışmıyor.Sorunu çözdüysen bana da anlatsana ya da çözümünü bilen biri varsa yardım edebilir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı